2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 65 پست
کنار اومدن نداشت.وقتی یک خواستگار خوب پیدا میشه که نباید جواب رد داد.آرامشی که بعد از ازدواج وجود دا ...

نه اینجور نیس 

لااقل برای من اینجور نیس مجردم وارامش دارم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم همه جا رفتم اما دقیقا از هرکی خوشم نیاد سر راهم سبز میشه شما خوش شانس بودی

من22 سالم بودازدواج کردم از تقریبا 16 سالگی خواستگار داشتم حدود 6 سال زمان برد اما کیس مناسبم رو خداسرراهم قرار داد 

هیچکدوم پسرهایی ک میومدن سمتم مورد نظرم نبودن یا بهتر بگم اصلا نمیتونستم تحملشون کنم ...

ولی خوش شانس هم هستم ، چون مثبت اندیشم بی نهایت 

ببینید من تمام زندگیمو جلوتر تصویر سازی میکنم ریز به ریز مطالب رو 

همیشه از خدا میخواستم با فردی دقیقا باشرایط همسرم ازدواج کنم 

حتی برای بارداریم من فقط یک بار اقدام کردم و به خودم گفتم بدن محترم شما قطعا باید باردار بشید و من اون ماه دیگه نوار بهداشتی نخریدم و باردار شدم 😊😊😊

نه اینجور نیس  لااقل برای من اینجور نیس مجردم وارامش دارم

شما جز استثنائاتید  

با وجود همه این آرامش ها اما آرامشی که در کنار همسر حس میشه چیز دیگریست.

و من آیاته ان خلق لکم من انفسکم ازواجا لتسکنوا الیها و جعل بینکم موده و الرحمه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من22 سالم بودازدواج کردم از تقریبا 16 سالگی خواستگار داشتم حدود 6 سال زمان برد اما کیس مناسبم رو خدا ...

بخدا منم خیلی سالها مخصوصا اوایل میگفتم حتمن یه روزی اونی ک میخام میاد با عشق ازدواج میکنم

کلی نامه نوشتم ویژگیهاشو کلی خرید کردم

کلی دعا 

اما وقتی هی نشه نشه میفهمی ینی چی

عزیزم چند تا موردو در نظر بگیر  اول اینکه اجباری به ازدواج وجود نداره ولی قانون طبیعت هست ، می ...

ممنون از نظرات عزیزم... ولی من نمیدونم چرا سفت و سخت وایسادم که کسی وارد زندگیم نشه ... خیلی بهم پیشنهاد اشنایی میشه ولی رد میکنم و اینکه قیافم کمتر از سنم نشون میده اینش خوبه

من22 سالم بودازدواج کردم از تقریبا 16 سالگی خواستگار داشتم حدود 6 سال زمان برد اما کیس مناسبم رو خدا ...

دقیقا منم جملات مثبت میگفتم خاستگارم میامد یا محوی بود یا دقیقا برعکس ویزگی ها ک اصلن بدلم نبود

ممنون از نظرات عزیزم... ولی من نمیدونم چرا سفت و سخت وایسادم که کسی وارد زندگیم نشه ... خیلی بهم پیش ...

به خودت شانس آشنایی بده با کسی که در شخصیت شما هست و میپسندید صحبت کنید آشنا بشید 

25 سن مناسبیه برای ازدواج 

مثبت فکر کن

موفق باشید ...

منم تو سن شما نظرم همین بود الان 35 ام و بشدت دوست دارم ازدواج کنم با گذر زمان نظرت حتمن عوض خاهد ...

ایشالله که خوبش براتون پیدا بشه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
شما جز استثنائاتید     با وجود همه این آرامش ها اما آرامشی که در کنار همسر حس میشه چیز دی ...

ببخشیدحق داری گلم 

من دیدِ کامل نداشتم به این مسئله تک بُعدی نگاه کرده بودم

ببینین ادمها هویتشونو از کارشون میگیرین اگه  کار و درامد داشته باشی اینقدر خودتو محتاج نمیبینی

کارو درامد یه چیزه،،خونه داشتن یک چیز کدوم دختر با کار تونسته خونه بخرع سریع مستقل شه؟؟بالاخره مجبور خونه برادری خاهری بمونی ک همین اگر خانواده خوبی نذاشته باشی فاجعه س،،پول خوراک و پوشاکت با درامدت ب وجود میاد

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘
خو اونکه خونه پدرومادرش می مونه  

اگر پدر مادرش از دست داد بمونه تو خونه ای ک ارث بقیه هم هست وباید بذع بره؟

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘