سسسلآم. 🖐این پست رو میزارم واسه اونایی که مثل خودم دنبال چیزای طبیعی هستن و چیزای شیمیایی رو نمیدوستن!
خب ی ماسک موی طبیعی  و تقویتی واسه موهای چرب . اسیب دیده. شوره زن. موخوره گرفته و خلاصه موهای بیچاره و بی جوون  مثل موهای خودم😀 هرچی هم شامپو و مامپو میزنن نتیجه نمیگیرن که نمیگیرن...
درست کردن این ماسک کاری نداره فقط یکم وسیله میخواد که راحت میشه تهیه کرد و یکم همت و حوصله و عشق و علاقه و شور و هیجان و انگیزه😀
خب. طرز تهیه
یه کاسه گود . هر جنسی باشه مشکلی نداره . اما شیشه ای باشه بهتره .
تو کاسه یه تخم مرغ بشکنید . و هم بزنید کمی که  قاطی بشه .
بعد ۲ قاشق غذاخوری  روغن نارگیل .
۲ قاشق  ق.غ. روغن بادام.
ی مقدار شیر  
ی مقدار گلاب
یه قاشق غذا خوری سس مایونز (مو رو خوش رنگ میکنه و جلا میده👌 بهش اعتماد کنید😀)
همه رو هم بزنید باهم  با چنگال . خود قاطی بشن .
بعد کم کم با قاشق پودر سدر بریزید تو کاسه . هم بزنید . اینکارو  ادامه بدید  هر قاشقی که میریزید خوب هم بزنید که قاطی بشه . من حدود دو قاشق ریختم و هم زدم اون غلظتی که میخواستم رو داد .
بعد برید تو حمام  . موهاتونو از قبل شونه کنید . و اینکه موهاتونم تقریبا تمیز باشه نه اینکه پر چرک باشه😀 اگه سرتون خیلی چربه و حس میکنید تمیز نیست ی بار با شامپو بشورید و بعد این ماسک رو بزنید به سرتون .
اینجوری که موهاتونو فرق باز کنید . مثل حالت رنگ زدن بزنید اول به کف سرتون . بعد ساقه های مو و نوک موهاتونو کامل آغشته کنید . ی حالت مثل سفت شدن ب موهاتون میده اما اشکال نداره طبیعی هست چون سدر داخلشه .
بعد موهاتونو که خوب آغشته کردید جمع کنید و کلاه استخر بزارید سرتون.
دو تا سه ساعت . یا شب تا صبح بمونه . بعد برید حمام با یه شامپوی (جنس خوب)  موهاتونو بشورید و ابکشی کنید .
این ماسک رو هفته ای ی بار بزنید  بعد یکی دوماه موهاتون احیا میشه .
موهای من بخاطر رنگ پایینش سوخته بود . موخوره هم داشت و اینکه چرب بود و شوره هم میزد! ولی با این ماسک خوووووب ششششد💆♀️🕺🤞💪👏👏
از خواص سدر هم نگم براتون دیگه ...
برید تو گوگل بزنید بخونید .
عطاری ها دارن هم روغن نارگیل و بادام هم پودر سدر .
به موهاتون خیلی برسید دخترا چون همه لوندی زن به موهاشه .
الکی هم سرتون رو رنگ و وارنگ نکنید قشنگ ترین رنگ همون رنگ موی هست که خدا بهتون داده . حالا چه مشکی یا چه خرمایی . رنگ مو رو داغون میکنه و آب و اکسیژن مو رو میکشه و مو خشک و پلاسیده میشه به مرور . حداقل حوصله کنید و هفته ای ی بار ماسک تقویتی درست کنید .
مررررسی که پست منو خوندی 😘 بوس بوس