2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدی؟؟چرا؟؟دوس نداشتی تو هم؟

اره، دوست نداشتم،به نظرم رشته ای که خودت مستقل نیستی و باید همیشه گوش به حرف باشی و شیفتش پدر ادمو در میاره،اما یکی از همکلاسیام بهداشت عمومی خونده بود الان تو شبکه بهداشت کار میکنه هم ساعتشم اداریه و هم به نظرم استقلال داره،من خودمو گفتم،تو اگه دوست داری ادامش بده

(( خودم خواستم))
عزیزم منم خیلی دلم پرستاری میخواد میشه بگی چه رتبه ای داشتی؟ و چطور درس خوندی؟ میخوام شروع کنم😥

والا منو الگوت نکنی بهتره چون درس نخوندم زیاد😶😶شما زود تر شروع کن و خوب بخون که دولتی قبول بشی سعی کن هر روز بخونی مخصوصا زیست رو!!!!من ۱۰ هزار منطقه ۳ شدم اما دولتیش رتبا بهتر باید بشه 

من خواهرم بهیاری داره میخونه...نگرانه و اینکه شنیده اصلا خوب نیست.. و تمام کارای پرستار رو باید انجام بده و حقوقش خیلی کمتر از پرستاره ..بعضیا هم بهش میگن در آینده بره سرکار حقوقش با پرستارا فرقی نداره..نمیدونه چیکار کنه انصراف بده یا نه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز