2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توحید معاد نوبت عدل امامت  توحید بدون امامت دینت کامل نیست دوست عزیزم  امید به خدا درسته ...

چه ربطی داشت؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! بحثو کجاکشوندی؟!

ریپلای نکن

خدایا شکرت                                                       خدایا برای معجزه ای که بهم دادی سپاسگزارم  خداوندا دامنِ همهٔ آرزومندا رو سبز کن آمین
نظرتون راجع به تسنیم چیه؟ هم از نظر معنی هم لغوی به کوثر میاد ولی یکم نا آشناس!درسته؟صدا کردنش سخته ...

خیلی قشنگه دوستم.

اتفاقا خواستم بگم از نظر معنی خیلی به کوثر میاد

واقعا ناآشناست؟ من خیلی دیدم رو بچه ها میذارن که! البته باید ببینید به فامیلی بچه هاتون میاد یا نه

نظرتون راجع به تسنیم چیه؟ هم از نظر معنی هم لغوی به کوثر میاد ولی یکم نا آشناس!درسته؟صدا کردنش سخته ...

آره نا آشناس.ولی نسیم بهتر و روونتره نسبت بهش

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
ببین عزیزم دین چیزیه که نباید تو هر مسئله ای دخالت داد. ولی متاسفانه در ایران اولویت مسائل با دینه و ...

چون نظرم با شما متفاوته در كمال احترام گفت وگوم رو تموم ميكنم😘🌈موفق باشين عزيزم

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
چون نظرم با شما متفاوته در كمال احترام گفت وگوم رو تموم ميكنم😘🌈موفق باشين عزيزم

همچنین شما گلم 😊🌼🌹🌸

خدایا شکرت                                                       خدایا برای معجزه ای که بهم دادی سپاسگزارم  خداوندا دامنِ همهٔ آرزومندا رو سبز کن آمین