2777
2789
حورا ، حلما ، حسنا ، یسنا

حنانه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

حلما

سدنا

فاطمه

مهدا

آیه 

آسنات 

آتینا

آتنا

مطهره

هدی

نفس

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مسئله همینه کشور از حالت ایرانی بودن داده خارج میشه. هیچکسی بفکر نیست و همه غریبه پرست شدن

خودی ها چه کلی به سرمون زدن!؟

توقع دارین حتما نماینده های مجلسو بپرستیم!!

همون اماما هستن امیدمون

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
حدیث مذهبی نیست که، عربیه،،بنطر من اصلا هم قشنگ نیست کلثوم هم خیلی ییی قدیمی ه، نذار بچه رو خجالت م ...

یه پیرزنه هست همسایه مون بهش میگن نوری 

بعد توشناسنامه اش دیدم نوشته بود نورا

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
خودی ها چه کلی به سرمون زدن!؟ توقع دارین حتما نماینده های مجلسو بپرستیم!! همون اماما هستن امیدمون

خدا امید منه. شما رو نمیدونم

خدایا شکرت                                                       خدایا برای معجزه ای که بهم دادی سپاسگزارم  خداوندا دامنِ همهٔ آرزومندا رو سبز کن آمین
کوثر دختر اولمه. اسرا خیلی نشنیدم کسی بزاره🤔 ولی قشنگه

آشنامون اسم دخترشو گذاشت سلوا

میگفت تو قرآن اومده یه نعمت بهشتیه فک کنم

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
لطفا اسم اصیل ایرانی یا قوم خودتونو روی فرزندانتان بذارین. چه معنی میده ایرانی اسم اعراب رو بذاره؟! ...

دختر داییمم گذاشته رامیلا و میگه مذهبیه ولی من نشنیدم تاحالا  

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
خدا امید منه. شما رو نمیدونم

توحید معاد نوبت عدل امامت 

توحید بدون امامت دینت کامل نیست دوست عزیزم 

امید به خدا درسته اما باید فرستادگانشم قبول داشت

از جمله حضرت عیسی و بقیه پیامبران و ازهمه مهمتر پیامبر اکرم که خاتم النبیاست و وقتی پیامبر رو قبول داشته باشی حب ائمه واهل بیتم تو دلته

توحید معاد نوبت عدل امامت  توحید بدون امامت دینت کامل نیست دوست عزیزم  امید به خدا درسته ...

خدا امید همه مونه