راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بله خودم فک میکنم از پسش برنمیام چون من واقعا یه کم درد میکشم یا استرس بهم وارد میشه شوک عصبی بهم دس ...
من کرج هستم حالا یرعکس شما انقدر از اینکه زایمان اولم سزارین بوده پشیمونم که حد نداره دنبال دکتری میگشتم که تو کرج ویبک کنه ولی قبول نکردن مجبوری رفتمتهران
ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارد. میکل_آنژ
کجای تهرانه؟ خودش پول نمیگیره؟ میشه رفتیم بیمارستان خصوصی از بیمه تکمیلی استفاده کنیم یا نه ...
عزیزم اصلا دستمزد یا زیر میزی نمی گیره، دوتا مطب داره یه دونه ونک یه دونه میدون شهدا،چن تا بیمارستان میره،بیمارستان مادران من رفتم از بیمه هم استفاده کردم
بله خودم فک میکنم از پسش برنمیام چون من واقعا یه کم درد میکشم یا استرس بهم وارد میشه شوک عصبی بهم دس ...
اگر بتونی مامای همراه بگیری به نظرم رو طبیعی فکر کن. مامای همراه بهت اموزشهایی میده که خیلی تو دردات نوثره و تا اخر زایمان کنارت میمونه حتی میبرتت تو وان آب و ماساژت میده تا دردها اذیتت نکنه
ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارد. میکل_آنژ