2821
2789
عنوان

دکتری ک تو کرج سز انجام بده

213 بازدید | 33 پست

سلام دوستان یه دکتر خوب تو کرج میخوام ک سزارین انجام بده.

یکی دوتا دکتر پرسیدم گفتن انجام میدم ولیدنمیتونی از بیمه استفاده کنی .

میخوام بتونم از بیمه استفاده کنم همیچین دکتری تو کرج هست توروخدا معرفی کنید ممنون

فك نكنم كسي انجام بده كلا دكتر بيشعور من قول سز داد زد زيرش با اينكه مسمويت بارداري داشتم سز نكرد آخرشم دردم گرفت دو هفته زود تر زايمان طبيعي كردم 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فك نكنم كسي انجام بده كلا دكتر بيشعور من قول سز داد زد زيرش با اينكه مسمويت بارداري داشتم سز نكرد آخ ...

واییی خدا دکتر منم قول سز داده ولی اعتماد ندارم همش ترس دارم 

به خاطر ترس از زایمان طبیعی میخواین سزارین بشین؟  

بله خودم فک میکنم از پسش برنمیام چون من واقعا یه کم درد میکشم یا استرس بهم وارد میشه شوک عصبی بهم دست میده میترسم اونجوری بشم

اگه میای تهران دکتر روشنک احمدپور،دکتر خودم بود به همه نامه سز میده کلا با طبیعی مخالفه

کجای تهرانه؟ 

خودش پول نمیگیره؟

میشه رفتیم بیمارستان خصوصی از بیمه تکمیلی استفاده کنیم یا نه اینم میگه باید آزاد باشه؟

بله خودم فک میکنم از پسش برنمیام چون من واقعا یه کم درد میکشم یا استرس بهم وارد میشه شوک عصبی بهم دس ...

من کرج هستم حالا یرعکس شما انقدر از اینکه زایمان اولم سزارین بوده پشیمونم که حد نداره دنبال دکتری میگشتم که تو کرج ویبک کنه ولی قبول نکردن مجبوری رفتم‌تهران

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
کجای تهرانه؟  خودش پول نمیگیره؟ میشه رفتیم بیمارستان خصوصی از بیمه تکمیلی استفاده کنیم یا نه ...

عزیزم اصلا دستمزد یا زیر میزی نمی گیره، دوتا مطب داره یه دونه ونک یه دونه میدون شهدا،چن تا بیمارستان میره،بیمارستان مادران من رفتم از بیمه هم استفاده کردم

واییی خدا دکتر منم قول سز داده ولی اعتماد ندارم همش ترس دارم 

اسمشو بگو

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
بله خودم فک میکنم از پسش برنمیام چون من واقعا یه کم درد میکشم یا استرس بهم وارد میشه شوک عصبی بهم دس ...

اگر بتونی مامای همراه بگیری به نظرم رو طبیعی فکر کن. مامای همراه بهت اموزشهایی میده که خیلی تو دردات نوثره و تا اخر زایمان کنارت میمونه حتی میبرتت تو وان آب و ماساژت میده تا دردها اذیتت نکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز