2777
2789

بچم ریییییییییییی.     دهههه 

به اعصابم 

واقعا بیچاره شدم از دستش 

یه بچه عصبییبییییی ک اگه یه چیزی طبق خاستش نباشه آنقدر جییییییییغ میزنه ک هم گلو خودش پاره میشه هم ابرومونو تو در رو همسایه میبره 

سه سالو نیمس

از صب ک بیدار میشه کارررررتون میبینه حتی شبا موقع خابم با گریه و جیغ نمیزاره خاموش کنم تی وی رو

بدددد غذااااا به شدت 

موقع خوردنم میگه بده خودم بخورم ک همههههه جا روووو به گنددددد بکشه 

تازه اگه ب هم بریزه و بخوره خوشحال میشم

ولی فقط ب فرش و مبل میماله  نمیخوره

لباس مناسب نمیزاره تنش کنم خودش هر چی بخاددد😭😭😭😭😭😭

واقعا درمونده شدم خیلی تحمل میکنم  ولی بعضی اوقات واقعا کاسه صبرم لبریز میشه منم منفجر میشم

اصلن اجازه ندارم کانال تی وی رو عوض کنم از دست این دختر 

تو رو خداااا بگید چیکار کنم 

واقعا قلبم درد می‌گیره 

بعضی وقتا احساس میکنم دارم دارم سکته میکنم 

خودم ۲۴و دخترم۳/۵سالشه 

خاااااااهشن راهکار بدیدن بهم مامانا

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه

الهي عزيزم دخترا كه معمولا ارومن 

ميشه قدووزنشو بگي

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین راه اینه ببرید پیش مشاور

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

یه راهکار طلایی برات دارم همه ی برنامه های جوفراست راهنمای خانواده رو دونه دونه توی نت ببین برای بدغذایی لجبازی تنظیم ساعت خواب و جدا خوابیدن بچه ها وووو برنامه داره همه اش هم کاربردی .خیلی عالی بودن برای من 

حال متکلم از کلامش پیداست

اومدم بگم منم از اینا که میگی یه دونه تو خونه دارم دییوونه شدم 🙇😬😬😬

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
الهي عزيزم دخترا كه معمولا ارومن  ميشه قدووزنشو بگي

عزیزم قدش ۱۰۰سانت 

وزن ۱۵/۵

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه

عزیزم متاسفانه از اول بدعادتش کردین و هرکاری خواسته کردین که الان با لج کردن میخواد بازم به خواسته ش برسه

بهتره با یه مشاور مشورت کنی.اینجا هرکس برحسب دیدگاه و عقیده خودش نظر میده و شاید نسخه خوبی واسه دختر شما نباشه