2777
2789

اول از همه بگم من به هیچ وجه با خانواده همسرم مشکل ندارم 

فقط دلگیرم ازشون 

من ۸ساله با همسرم ازدواج کردم و همیشه برعکس یه سریا دوست داشتم باهاشون رفت و آمد کنم چون هم خواهر شوهرامو دوست دارم هم جاریمم اما من سه سال پشت سر هم عمل جراحی داشتم اونا هر بار یه بهانه آوردن که نمیتونن بیان و فقط زنگ زدن بهم اینم بگم از اون خانواده هیین که رفت و آمد با فامیلو خیلی دوست دارن خلاصه حتی اگه دعوتشون کنم همیشه بهانه میارن  در کل نارگیل برا ثابت شده که من و نمیخوام چون پسرم تو بیمارستان بستری بود فورا اومدن برا عیادت یا یه چیزی میشه به همسرم زود زنگ میزنن اما من هیچی  ولی من اینجوری نیستم و برای هر کاری که داشته باشن یا خدایی نکرده مشکلی براشون پیش بیاد چه مالی و ج معنوی همه جوره باهاشونم خلاصه اینکه هیچ وقت خودشون بهمون سر نمیزنن الان دخترشون یعنی خواهر شوهرم رفته یه شهر دیگه دقیقا ۲۸شهریور همشون پا شدن رفتن بهش سر بزنن ولی وقتی همسرم برا یه شهر دیگه بهش انتقالی دادن تا یک سال خونمون نیومدن که راهتون دوره در عوض شهر خواهر شوهرم ۹۰کیلومتر از مال ما دورتر صبح گفتم خوب شما از اینجا رد میشید یا برای نهار بیاید یا شام برگردید گفتن‌نه وقت تنگه نمیشه و از این حرفا صبح ساعت ۹رسیدنگفتم بیاید صبحانه بخورید البته بیش‌تر هم به خاطر پسرم اسرار کردم چون پسرمم از من بدبخت تر خیلی دوست داره بیان خونمون اما بازم گفتن نه تو ماشین صبحانه خوردیم خلاصه خیلی دلگیرم ازشون من دی زایمان میکنم از همین الان گفتن ما اون موقع از سال اصلا نمیتونیم بیاییم تو بعد اینکه عمل سزارینم خوب شد دو سه روزی بیا بچه تو ببینیم 

دارم گریه میکنم 

بخدا به قرآن هم وضعیت اقتصادی‌مون خوبه هو از نظر تمیزی خودم زبانزدم هم خیلی بهشون احترام میزارم فقط نمیدونم چرا اینجورین 

به همسرم گله کردم که چرا اینجورین یعنی من و نمیخوام همسرم میگه نه من و نمیخوان اگه میخواستن این رفتارشون نبود همش میگه خودتو بی خود اذیت میکنی ارزش ندارن 

اما من نمیتونم به این موضوع فکر نکنم 

شاید چون  همیشه تو هر شرایطی کمکشون بودم واسشون دم دستی شدم و بی اهمیت 

پسرمم خیلی عمه هاشو دوست داره اما 😔😔😔😔😔😔

اگه بد نوشتم ببخشید خیلی ناراحتم نمیدونم چه جوری نوشتم 

بخدا آدم حسودی نیستم اما بهم برخورده 

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌

چه دل مهربونی داری 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مدت خودتوبگیر شوهرتم ک پشتت ی مدت پا رودلت بذار خودتوپسرتو یطور دیگ سرگرم کن زایمانم کردی نرو هرکی بچتوبخوادمیادمیبینه

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

😔😔😔😢😢😢😢😢

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌

با جاریت چطور رفتار میکنن؟آخه ما یه فامیلی داریم کلا با پسرا خوب نیستن و فقط هوای دخترا و دامادا رو دارن.همیشه دختراشون تو اولویت قرار دارن نسبت به پسرا و عروسا

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

آخی عزیزم غصه نخور آدرس بره من خودم قول میدم بیام با خانواده ام یکماه پیشت مهمونی😆😆😆

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
حق داری عزبزم همونطوری باش که باهات رفتار میشه

نمیتونم وقتی یه چیزی میشه دلم عین سیر و سرکه میجوشه 

هر دفعه میگم بیخیالشون میشم اما نمیدونم این دلم چرا اینقد بدبخته تا یه چیزی میشه چ خوب و چ بد اول از همه کنارشونم 

آخی عزیزم غصه نخور آدرس بره من خودم قول میدم بیام با خانواده ام یکماه پیشت مهمونی😆😆😆

بیا عزیزم قدمت رو چشمامون بخدا من خیلی عاشق مهمونم 

با جاریت چطور رفتار میکنن؟آخه ما یه فامیلی داریم کلا با پسرا خوب نیستن و فقط هوای دخترا و دامادا رو ...

جاریم نزدیکشونه با اون هم مثل بقیه اصلاه باهام بد نیستن خدایی ولی فقط نمیدونم چرا دوری میکنن ازمون از این ناراحتم 

مارتی عزیز چه دل مهربونی داری از خوبی خودته خداروشکر که همسرت این موضوع رو درک میکنه و کار های اونها رو توجیه نمیکنه دوست عزیز شما احترام خودت و همسرت رو بذار و همیشه تعارف یا دعوتشون کن اومدن که چه بهتر نیومدن هم اینقدر خودت رو اذیت نکن...

شما از خودت وقتی مطمنی دیگه جایی برای دلخوری نمیمونه,هرکسی یه اخلاقی داره شما ک نمیتونی ب زور بیاریشون سر سفرت,تازه به زور هم نمیتونی اخلاقشون رو تغییر بدی.حالا رفتارشون پای خودشون.مهم اینه شما خودت و خدات ازت راضی باشن نه خلق خدا