2777
2789
عنوان

یه مشکل خیلی عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 39 پست
این مشکل فقط مال توریست ها نیست مردم خودمون هم مشکل دارند , اگر  موقع خرید  بخوان توالت بر ...

واقعا

شاید اشتباه از من بود بهتر بود می نوشتم مسافرا

دوستای گلم منتظ بهونه که بهشون بر بخوره

این قافله ی عمر عجب می گذرد.     دریاب دمی راکه با طرب می گذرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمچرا جبهه می گیری من منظورم این بود که اگه همچین راهکاری وجود داره برای استفاده ی خودمون هم بد ...

در جواب شما نگفتم عزیزم یه خانوم دیگه کامنت زده بود توریستا اشغالا نرن دستشویی تابترکن من در جواب ایشون متعجب شدم که کامنتشون وپاک کردن

از وقتی شوخی اختراع شددیگه هیچ حرفی تودل کسی نموند.....!
در جواب شما نگفتم عزیزم یه خانوم دیگه کامنت زده بود توریستا اشغالا نرن دستشویی تابترکن من در جواب ای ...

ایشون نوشته بودن تروریستها شاید بد برداشت کردن واسه همین پستشونو پاک کردن😄🙈

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
بعید می دونم همچین چیزی امکان پذیر باشه  توریست خارجی معمولا جاهای شیک و پیک و مشهور میره این ...

والا این خبرا هم نیس خیلیاش رو رفتیم دیدیم

البته هدف من از این سوال همون عمومیتش بود

خودتون براتو پیش نیومده این مشکل؟

شاید اسپری دسموپرسین میزنن اینطوری هورمونadhترشح میشه و اب رو بازجذب میکنه و ادرار کم میشه 

میدونید چه باری به کلیه وارد میشه. خون رقیق میشه. دچار ادم میشن! اصلا عقلانی نیست! بنظرم که هیچ فرد سالمی این کار رو نمیکنه. 

میدونید چه باری به کلیه وارد میشه. خون رقیق میشه. دچار ادم میشن! اصلا عقلانی نیست! بنظرم که هیچ فرد ...

ببین یکی دوبارش اینطوری نمیکنه کسی رو . بچه هایی که شب ادراری دارن استفاده میکنن ولی خب کم . 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘
والا این خبرا هم نیس خیلیاش رو رفتیم دیدیم البته هدف من از این سوال همون عمومیتش بود خودتون براتو ...

چرا خب. برای خودم که زیاد پیش اوممده. دستشویی عمومی اونم از نوع تمیزش، خیلی خیلی کمه 

منم بین راه اصلا نمیرم دستشویی عمومی . مگر اینکه واقعا در حال انفجار باشم 

سر همین قضیه از یک روز قبل از سفر اصلا مایعات هم زیاد نمی خورم

چه خبرتونه؟ چه خبرررتوونه؟    
میدونید چه باری به کلیه وارد میشه. خون رقیق میشه. دچار ادم میشن! اصلا عقلانی نیست! بنظرم که هیچ فرد ...

شایدم خودشونو پوشک میکنن 😁😂

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘

خود من گاهی مجبور شدم بخاطر این مورد  زودتر برگردم خونه یا اینکه برم سینما و ,,, با دربونه حرف بزنم تا بتونم از توالت اونجا استفاده کنم و  یا اینکه اجباری برم کافی شاپ قهوه بخورم که بتونم برم توالت  

شاید اسپری دسموپرسین میزنن اینطوری هورمونadhترشح میشه و اب رو بازجذب میکنه و ادرار کم میشه 

پس همچین چیزی هست 

ولی ضرر داره!

ببخشیداستاتریه سوال بی ربط دارم ولی خواهش میکنم هرکی لینک نی نی یار5داره برام بفرسته خداخیرتون بده

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹