2777
2789

از قدیم گفتن انار بخوری بچت سفید پوستو خوشگل میشه.به نظرم هرچی از قدیم گفتن راسته الان فقط علمی شده حتی توی دوران پیامبر همون خانومه که اینقد باعروسک زشت سیاهش هرروز نگاه مکردو باهاش حرف میزد بچش به دنیاامده بود شبیهش بود.کیا قبول دارن و تجربه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغذیه اثر داره واقعا 

ب خاطر همین میگن

گلابی و سیب و  کندر و اینا زیاد بخورید تو این دوران 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

استارترجان ژنتیک حرف اولومیزنه من ازاول باردار ی کتاب ریحانه بهشتی روموبه مو هم تغذیه شوهم عبادتشوانجام دادم بااون حال بدم همه فکرمیکردن دخترم خیلی خوشگل میشه ولی بااونهمه تلاشم دخترم کپی باباش شده قربونش برم

من بادمجون خیلی دوست دارم ومیخورم خداکنه صحت نداشته باشه    

یادمه تودوران بارداری میگفتن سیب زمینی بچه را زشت میکنه منم خیلی میخوردم زن عموم میگفت بچت زشت میشه نخور ولی الان خدا راشکر دخترم خوشگله هیچ عیبی هم نداره

یادمه تودوران بارداری میگفتن سیب زمینی بچه را زشت میکنه منم خیلی میخوردم زن عموم میگفت بچت زشت میشه ...

آره بابا اینا همه ارثیه، یه سیب زمینی وبادمجون مگه چقدر میخواد تاثیر بذاره.....

خدا گل دخترت رو هم برات حفظ کنه

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️