2777
2789
عنوان

بیاین از نکات مثبت شوهرامون بگیم ذوق کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 37 پست

خیلی بفکر زندگیمون هست،مهربون،مسافرت که بریم همه فکرش اینکه یکاری کنه به من خوش بگذره،هروقت میخوام برم بیرون کارتشو در اختیارم میذاره میگه هر خریدی داشتی انجام بده وبشدت کاریه 

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️

گف خونه بخرم به نامت میکنم ، حتی ماشینو ، گفتم راس میگی گف مگه منو تو داریم  معلومه که میکنم، خیلیم مهربونه بدون من جایی نمیره ، قربونش برم گف اگه حامله شی نمیزارم دس به سیاهو سفید بزنی .

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهربونه دوسم داره خسیس نیست برام کادو میخره حرفی بزنه زود معذرت خواهی میکنه البته حالا چند روزه اینجور شده قبلنا گریه میکردم حالا گریه نمیکنم احساس میکنم زودتر از دلم در میاره فقط مشکلش اینه با مامانم نمیسازه😕

پسرم همنفسم زندگیم همه کسم دلیل زنده بودنم عاشقتم😌
بامداد خمار تایپیک زده واسه کاهش وزن خیلیا دیدم تیکر زدن

اهان

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2113485/چالش-زندگی-سالم-و-لاغری-بامداد-خمار-دوره-جدید?postId=71460478

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75