2777
2789
عنوان

بیاین از نکات مثبت شوهرامون بگیم ذوق کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 37 پست
وااااای😂😂😂😂

😂 والا خب هرکاری میکنه وظیفشه از بس مردای ایرانی اینجا بد تعریف شدن که اگه یکی نیاز های همسرشو برآورده کنه یا مهربون باشه یا فحش نده و پست بزن نداشته باشه رو میگن از یه سیاره دیگه اومده بابا بخدا اینا وظیفشونه همون طور که ما خانما وظیفه داریم آرامش خونرو محیا کنیم و به زندگی سر و سامون بدیم هنر که نکردیم 

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانوی شرقی کیه که بفهمه😐

😥 والا مثلا همسر من نیاز هامو برآورده میکنه تو کار خونه کمک میکنه و به محرم و نامحرم حساسه خب اینا خوبیه؟ به نظر من وقتی من با همه ی اخلتقاش کنار میام وقتی منم سعی میکنم در حد توانم خواسته هاشو برآورده کنم و وقتی باهاش صادقم و آرامش خونرو من دارم تامین میکنم اونم با این کارها تو ادامه ی زندگی بدون تنش کمک میکنه همین 

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....