2777
2789
عنوان

حاملگی

352 بازدید | 75 پست

سلام من در شرایطی نیستم که بچه داربشم چند روز پیش باشوهرم نزدیکی داشتم طبیعی آیا امکانش هست حامله باشم الان خالت تهوه وسرگیجه دارم تورو خدا راهنمایی کنید

علائم بارداری بعد چهار پنج هفته ست نه چند روز

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود تاثیر نداره تهوع و سرگیجه تو دوماه بارداری ب بعد اتفاق میفته فک نکنم بهمین زودی تاثیر...

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
فقط اون الزاع شد وریخت بیرون خودم نشدم زندگیم روی یک پاشنه هست میترسم یک بچه هم بدبخت کنم کمکم کنید ...

ارضاء

هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11
زود تاثیر نداره تهوع و سرگیجه تو دوماه بارداری ب بعد اتفاق میفته فک نکنم بهمین زودی تاثیر...

ن من قبل فهمیدن بارداری علاعمو  داشتم اونم یک ماهم بود.ن حامله نیسی مطمعن باش

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد
فقط اون الزاع شد وریخت بیرون خودم نشدم زندگیم روی یک پاشنه هست میترسم یک بچه هم بدبخت کنم کمکم کنید ...

این حرف نزن بچه شیرین زندگیه واقعا ما باهزار دارو و دکترو... گیرمون میاد ولی شما چی میگید درست نیست بخدا 

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏