2777
2789

چه جوری عوض شدید؟

با چه کتابی؟

با چه دوره ای؟

با چه پادکستی؟

با چه ادمی و رفیق و اشنایی؟ (چه ویزگی داشت؟)

با چه ازدواجی؟

با چه کاری؟

با چه شغلی؟

با چی؟؟؟

که...

ازونجا به بعد حس کردید دارید کم کم بزرگ میشید دارید مستقل میشید یه ادم مفید و باهدف و تلاشگر میشید؟ و چند سال بعد شدید اون چیزی که تقریبا میخواستید...

اون جرقه اولیه از چی و کحا خورد...

از تجربه هاتون بگید...

من واقعا بعد ۲۳ سال هنوز با خودم درگیرم و نمیتونم شروع کنم...حس میکنم تنهایی نمیتونم...نیاز به کمک دارم ...سردگرمم...زیاد شروع کردم نشده...حس میکنم یه چیزی کمه که نمیشه

خودمو معطل این و اون نکردم ولی به نظرم اگر یه همراه  باشه خیلی راحت تره مسیر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه م دزد اومد

دستش درد نکنه کلا مسیر زندگیم عوض شد

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

کتاب والدین سمی

یادگرفتم ناچار نیستم هرکسی بهم بدی کرد زود ببخشم

وقتی رفتارم عوض کردم همه آدمهای اطرافم منو رها کردن.رها شدن همانا و قوی شدن همان 

خداروشکر خیلی خیلی حالم خوبه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم