2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم اما به نظرم تو چشم بودن هم خوبی داره هم بدی.چون نظر دیگران برات مهم میشه و از خوده واقعیت فاصله میگیری

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

من فقط دوست دارم کاری به کار زندگیم نداشته باشن 

اونا کین که بخوان دوستم داشته باشن مهم شوهره .

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

اصلاااااا دوست ندارم تو چششششن باشم اصلاا خوب نیست ... در حد احترام و محبت نرمال باهام باشن خوبه اوایل توجه زیادشون باعث حسودی یه عده و دردسر شد 

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚

سعی میکنم با پز دادن و... تو چشم نباشم، و حرف اینو اونو نزنم. اظهار نظرم نمیکنم تا موقعی که بحث خانوادگیشون وسطه...

مثلا حرف خواهر شوهر و برادر شوهرها و پولو ... وسط باشه

سر همین خیلیی بهم احترام میذارن

ینی چهار تا جاری دارم یکیش که از اول روز عقدم با من حرف نمیزنه و خونم نیومد اونیکی ها هم اصلا نه زنگی میزنم نه کاری به کارشون دارم خواهرشوهرم ندارم و با مادر و پدرشوهرم خیلی خوبم روابطم عالیه 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤