2777
2789
عنوان

بوسه ی دختر 15 ساله!!!!**!!!

29469 بازدید | 93 پست

خانما من خاهرم 15 سالشه..

امشب متوجه شدم ک با کسی دوست شده..

ولی ناراحتی اصلیم بابت اینه ک روابطشون از دوستی فراتر رفته و ب ... رسیده..

نمیخام شتابزده عمل کنم...

ب نظرتون الان باید چیکار کنم؟!

چی بهش بگم؟

البته مطمئنم ک من هر چی بگم گوش نمیده چون بهش وابسته شده..

اخه واقعا تو 15 سالگی ؟؟؟

لااقل دانشگاه میرفتی 4 نفر ادم میدی بعد....

پ ن. ما خانواده ی مذهبی ای هستیم  و روابط دوستی رو بد میدونم چ برسه ب ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزنید شل و پلش کنید تا از این غلطا نکنه گن ۱۵سالم بود هنوز نمیدونستم پسر رو با کدوم پ مینویسن😣

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.

الان هرچقدرم دلیل منطق بیاری قبول نمیکنه.. چون سرش باد داره خودش کم کم به اشتباهاتش پی میبره اما شما دورادور حواست بهش باشه

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
الان هرچقدرم دلیل منطق بیاری قبول نمیکنه.. چون سرش باد داره خودش کم کم به اشتباهاتش پی میبره اما شما ...

من میترسم یه وقت خدایی ناکرده اتفاقی ک نباید بیفته...

اون وقت چیکار میشه کرد؟!!!

با زدن بد تر میشه....

ن بدتر نمیشه ی جایی باید حسابی بچه رو از عواقب کار ترسوند و تنبهش کرد

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.