2777
2789
عنوان

بوسه ی دختر 15 ساله!!!!**!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 29476 بازدید | 93 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چه کاری در حد بوس و اینا؟!! والا باید مراقب باشید یه موقع فراتر نره خطرناک بشه براش نمیدونم چه ...

اره.. در همون حد...

من از اینده میترسم..

نوشته بود پسره به خاطر مساغل جنسی باهاش لج کرده..

والا پسره لبو ک قرار اول گرفته دیگه فقط میمونه.....!

خاهرم بهش وابسته شده .. ممکنه ب خاطر دوست داشتن احمقانه اش تن ب خاسته اش بده...

من از این میترسم...

نمیدونم چی بگم سعی کن باهاش صمیمی بشی و ازش حرف بکشی و راهنماییش کنی به خدا دیدم دختر ۱۴ساله رون پ ...

ب خدا من همسن این بودم همش احساس گناه داشتم نمازام یکی در میونه... دغدعه ام درس و امتحان و کنکورم بود!

باهاش با آرامش حرف بزنید جواب داد که هیچی اگر دید جواب نمیده با خشم ودعوا هر چه زودتر تا خودشو بیچار ...

مادر من چندین سال قبل فوت کردن..

من خیلی سعی کردم بهش نزدیک شم ولی خودش یه دیوار محکم بینمون کشیده ک نمیشه...!

اره.. در همون حد... من از اینده میترسم.. نوشته بود پسره به خاطر مساغل جنسی باهاش لج کرده.. والا پ ...

که حتماااا هم بعد از مدتی شک نکن پسره به خواسته هاش میرسه

تورو خدا مراقب باش که روح و جسمش آسیب نبینه و خدایه نکرررده هزار جور مریضی ازش نگیره

حتماااا یه کاری کن

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

وای تو رو قران کاری بکن😯مستند زنایی که گول خوردن رو رابطه جنسی داشتنو نشون بده از اینده بترسونش بگو دستخورده میشی.بگو نمیتونی عشقو تجربه کنی.فقط کاری بکن دست رو دست بزاری لاشخورا پر پر ش میکنن

ب خدا من همسن این بودم همش احساس گناه داشتم نمازام یکی در میونه... دغدعه ام درس و امتحان و کنکورم بو ...

میفهممت گلم

خیلی بده

دوس پسر داشتن جز اسیب چیزی نداره

اون پسرای قدیم بودن ک میترسیدن

الان همه جور توقعی از دختر دارن

مادر من چندین سال قبل فوت کردن.. من خیلی سعی کردم بهش نزدیک شم ولی خودش یه دیوار محکم بینمون کشیده ...

آخییییی... همونه متاسفانه دخترای که مادر ندارن برای جبران این کمبود سمت جنس مخالف کشیده میشن.... غیرمستقیم به پدرتون(اگه درقید حیات) برسون که بیشتر بهش توجه ومحبت کنه

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
منم ۱۵،۱۶ساله بودم که با اولین دوست پسرم رابطم فقط در حد بوسه بوده  اشکال نداره عادیه بذار تجر ...

ما دینمون اسلامه عزیزم..

شرع ما کجا همچین اجازه ای رو میده..

خاهر من احساساتیه ....

و خلا عاطفی داره و من هر چقد سعی کردم تو این چند سال ک لین خلا رو جبران کنم نذاشت...

بنابراین مطمئنم ک بر نمیگرده...

میشه خاهش کنم همه ی پستامو بخونی؟

با زدن بد تر میشه....

نه نزنیا با خواهرت مثه دوست رفتار کن 

من دوتا خواهر دارم ۱۲،۱۳سال بزرگترن اینقد باهاشون راحتم اصن نیازی به رفیق ندارم 

مثلا طورین که میرفتم پیش دوس پسرم بهشون میگفتم هر حرفی و هر کاری میکردیم بهشون میگفتم 

اتفاقا خیلی باهام حرف میزدن میگفتن چیکار کنم یا چه کاری زشته خلاصه کلی راهنماییم میکردن فداشون بشم اگه نبودن امکان داشت من با دوستام در میون میذاشتم دوست که تجربه نداره تازه آدمو به بیراهه میکشونه 

الان عده ای میگن بزن لتو پارش کن تعجب میکنم واقعا دختر هرچه سختگیری داشته باشه بدتر از آب درمیاد