2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی کرده خیر ندیده

بابا من پسرم تازه ۴ ماهش شده.توی ۳۶ هفته با وزن ۳۶۰۰ و قد ۵۳ سانت متولد شد

روزه اول که تشریفشونو اوردن گفتن واااای بچت چه لاغره لا این هیکلت اینو زاییده.حالا بچم لپاش مثل سیب بود بخدا اما خب خیلی قدبلنده مثل خودم و لاغر دیده میشه

الانم ۸ کیلو شده و ۷۰ سانته.دکترش میگه قد بچه ی شش ماهه رو داره.زنیکه ی احمق امشب اینجا بود میگه بچت سنگینه ولی فقط قد دراز کرده.مهدی(پسر جاریم)خیلی تپل بود ماشالله من تپل دوسن دارم،بچه ی تو زیتد به عمل نیومده

خدایا بابت داده و ندادت شکر
بابا من پسرم تازه ۴ ماهش شده.توی ۳۶ هفته با وزن ۳۶۰۰ و قد ۵۳ سانت متولد شد روزه اول که تشریفشونو او ...

وای داغ دلم تازه شد منم شنیدم آدم آتیش میگیره بخدا

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم

ااا واقعا شما با این حرفا به هم میریزی ؟ عزیزم شما یه جواهر یه نعمت بزرگ یه فرشته کوچولوی خوشکل داری اونوقت داری وقت و انرژیتو با این چیزا صرف میکنی ؟! از کنار این مسایل پیش پا افتاده با بیخیالی بگذر مامان خانم مهربون

وای داغ دلم تازه شد منم شنیدم آدم آتیش میگیره بخدا

بخدا بردم دکتر میگه از هر لحاظ عالیه

بخدت بچم بدون هیچ زردی ای متولد شد

روز اول تو بیمارستان دکترا گفتن نمیخواد تا شش سالگی دیگه شنوایی سنجی ببری خیلی سالمه بچن

ااا واقعا شما با این حرفا به هم میریزی ؟ عزیزم شما یه جواهر یه نعمت بزرگ یه فرشته کوچولوی خوشکل داری ...

بخدا خر دفعه میاد میگه

از حرف اون ناراحت نمیشم.همش حس میکنم برای بچم کم گذاشتم

در صورتی که هنوزم که هنوزه دو ساعت به دو ساعت گوشیمو زنگ میزارم پا میشم شیرش میدم