2777
2789
3600 توی 36 هفته و 8 کیلو تو چهارماهگی خیلی خوبه که.... پس مادرشوهر شما اگه مادرشوهر من بود فکر کنم ...

چه میدونم والله همش میگه چرا فقط قد دراز میکنه

احمق نمیگه قد برای پسر جماعت اعتماد به نفس میاره

من خودم ۱۷۷ سانت قد دارم خب بچمم به خودم میرم دیگه

پسر جاریم خیلی کوتولست که چاق دیده میشه وگرنه اون ی سالشه ۸۷۰۰ هست

ماله من ۴ ماه و ی هفتشه ۸ و ۳۰۰ هسن

خدایا بابت داده و ندادت شکر
چه میدونم والله همش میگه چرا فقط قد دراز میکنه احمق نمیگه قد برای پسر جماعت اعتماد به نفس میاره من ...

اصلا توجه نکنین... از این دوران خودتون و بچه تون لذت ببرین که خیلی زود میگذره و بعد دلتنگ این روزا میشین... هر جور هم که باشی آخرش بازم حرف توشه... بیخیال عزیزم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا توجه نکنین... از این دوران خودتون و بچه تون لذت ببرین که خیلی زود میگذره و بعد دلتنگ این روزا م ...

انقدر با این حرفا گرفتارم کردن که هیچ چی از بچم نفهمیدم

خدایا بابت داده و ندادت شکر
انقدر با این حرفا گرفتارم کردن که هیچ چی از بچم نفهمیدم

عزیزم شما خودتون خودتونو گرفتار کردین... حساس نباشین و از کنار یه سری حرفا بگذرید... گفتم که حرف همیشه هست هر جور که باشی... مهم شما همسرتون و بچه هاتونین همین...