2777
2789
عنوان

ای یو ای

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 20 پست

استارتر اینکه همش دست خداست صددرصده

ک تری قران هم اومده تا خدا اراده کنه به چیزی بگه موجود باش موجود میشه درجا.

اما خدا گفته تلاشتوتو بکنید شاید شفاتونو درمانتونو توی یکی از وسیله ها ک به سمتش میری گزاشتم پس از تو حرکت ازمن برکت

امید به خدا ما تلاشمونو میکنیم ک اگر خدا بخواد میشه ان شاءالله.

منم همسرم مورفولوژیش کمه و یکسال و چهارماهه ک طبیعی نشدم رفتم مرکز ناباروری .و اینکه باید از ازدواج دوسال خداقل گذشته باشه و یکی از روش های کمک باروری رو تجویز میکنن ک اولیش ای یو ای هستش

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

من که پنج سال گذشته همهی اونای که با من عروسی کردن یا بعد من مادر شدن بعضیا حتی دوتا بچه دادن ولی من هنوز در حسرت یه بارداری هم موندم خیلی سخته وقتی یه جایی میری مبینی هم بچه دارن از بچه هاشون صحبت میکنن ولی من باید ساکت بشینم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که پنج سال گذشته همهی اونای که با من عروسی کردن یا بعد من مادر شدن بعضیا حتی دوتا بچه دادن ولی من ...

عزیزم تلاشتو بکن بقیشو بسپار به خدا

توی ای یو ای اسپرم رو میشورن و اسپرمای با تحرک خوب و شکل خوب رو برمیدارن و داخل رحم تزریق میکنن یه راه کاملا ساده و کم خرج تراز روش های دیگست.البته باید دکتر تشخیص بده ک ای یو ای کنی یان. اما خدا رو چه دیدی شاید با اولین اقدامت شد ان شاءالله

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

اینو خواهرانه میگم،هرچی زودتر ادم بره بررسی شه همه چیش و هرتلاشی از دستش برمیلد بکنه و بقیشو بسپاره بخدا بهتره ک از سلامت خاطر جمع شه ادم

مثلا من نمیدونستم ازمایش amhک ذخیره تخمدانه چیه و هیچ دکتری برام ننوشته بود

وقتی رفتم مرکز ناباروری بلافاصله یسری ازمایش خون نوشت و ی ازمایش ذخیره تخمدان و عکس رنگی همسرمم ک اسپرم

من تو سن پایین ذخیره تخمدانم پایینه و ژنتیکم اینطوره 

عکس رنگی هم خیلی چیزا رو مشخص میکنه از رحم و لوله و ...

عکس رنگی حتما بگیر ازمایش ذخیزه تخمدان بده

و دکتر خوبم برید ان شاءالله به زودی خدا معجزشو نشون بده

التماس دعا دارم

سلام.شوهر من حرکت اسپرمش خیلی کم بود ولی مورفولوژی و شکلش خوب بود طبیعی اقدام کردیم نشد دکتر گفت بایدiui کنی شوهرم نمیومد با هزارتا التماس بردمش دیروزiuiکردم واسم دعا کنین که بگیره