2777
2789
عنوان

بدنسازی, مکمل, پروتئین وی

3200 بازدید | 7 پست

بچه ها ی بدنسازیییی یا مربی های بدنسازی یا متخصص تغذیه اگه پروتئین وی استفاده کردید با اطلاع دارید ازش لطفا بهم عوارض و فوایدشو بگید. 

میترسم استفاده کنم... 

من تو نت خیلی راجع بهش سرچ کردم

نوشته بود کاملا طبیعی هست پروتئین ماست و پنیره زود جذب میشه

کمک میکنه به ساختن عضله

افزایش سوخت و ساز بدن

کلی اسید آمینه داره که بدن کم نیاره

مدت طولانی سیر نگه میداره و بابت همین چربی های بدن طی مدت میسوزه

ایزوله بهتر از کنسنترات هست (ایزوله 90 درصد پروتئینه ولی کنسنترات 80 درصد)

طعم های مختلف داره (شکلاتی و براونی و موزی پر فروشه)

یه پیمانه 30 گرمی کافیه با 200،یلی اب یا شیر ترکیب بشه و بعدم مصرف(کالری کمی داره حدودا 120تا واسه هر وعده)

میشه باهاش انواع شیک و اسموتی و دسر هم درست کرد دستوراتش رو تو نت سرچ کن

من تو باشگاه میبینم خیلیا چه دختر چه پسر بعد ورزش میخورن. خودمم بعد ورزش فشارم میومد پایین و میلرزیدم از وقتی شروع کردم به مصرف اوصاعم بهتر شده. میتونم تا 2 3 ساعت هم چیزی نخورم.

اینم نوشته بود که اگر مشکل کبدی یا کلیوی دارین مصرف نکنین یا با صلاحدید پزشک مصرف کنین. ولی ننوشته بود خودش آسیب میرسونه.

در کل مصرفش کم باشه فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از توضیحاتت, شما راضی ای از استفادش؟ 

من یک هفتس دارم استفاده میکنم

ولی دوستام اکثرا خیلی وقته میخورن و همشونم راضی بودن

اینجوری شد که منم خریدم

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
من تو نت خیلی راجع بهش سرچ کردم نوشته بود کاملا طبیعی هست پروتئین ماست و پنیره زود جذب میشه کمک می ...

سلام عزیزم شما چه مارکی از پروتئین وی میخوردی

تیکرم برای بارداری نیست🩵