2777
2789

من سال ۹۵ بعد ۲سال و نیم انتظار زمانی باردار شدم که یک ماه بود پدرم رو از دست داده بودم .... متاسفانه به خاطر  شرایطی که داشتم و همچنین سهل انگاری دکترم ، پسرم رو تو ۲۴هفته (تیرماه ۹۶) از دست دادم

بعد از اون عید ۹۷ دوباره باردار شدم که جنین تا ۶هفته بیشتر رشد نکرد، تا هفته ۱۲صبر کردم ولی در نهایتا مجبور به سقط شدم

حالا باز ۳ماهه اقدام که نشد... این ماهم دوتا بی بی چک گذاشتم بازم منفی بود، گفتم محض اطمینان امروز برم آزمایش که دیگه مطمئنی بشم و با خیال راحت برای پیاده روی اربعین ثبت نام کنم ... حالا جواب آزم مشکوکه

دعا کنید اگه قرارهای بازم یه بارداری ناقص باشه شنبه که رفتم برای تکرار آزمایش منفی بشه .... اگه بارداری سالم و با سرانجامی هم باشه که. چه بهتر

ببخشید طولانی شد ولی همه رو همین اول گفتم 💙💚💛

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.