2777
2789
عنوان

بدبین شدن به شوهر وخواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 59 پست

شاید مامانت اگر میدونست چی تو سرت میگذر کامل بهت میگفت  شاید فکر میکنه شما حدس نمیزنی چی باشه اگر همینی ک شما فکر میکنیه باشه 

بهر حال باید یک مدت پیله ش بشی تا بهت بگه 

وگرن شاید همیشهریک گوشه از ذهنت برای همیشه بمون ولی اگر این بود برو پیش مشاور و ب روش نیار اگر میخوای باهاش زندگی کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دنبال طلاق و شر و دعوا ميگردى برو پيله كن ببين از هر حرف بيخود و لحظه اي كه تو دعوا شوهرت ممكنه زده باشه يا هر چيز مسخره اى كه تو ذهن خراب ادم مياد زندگيتو خراب كن

ميتونى ام اگه قصدت زندگيه بيخيال شى محل ندى شاد و خوشحال زندگيتو بساز به اين شر هم دامن نزن 

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
جریان از هر قراری باشه هیچوقت نمیتونم جدا بشم ازدواج دومه

اگه اینجوریه دیگه دنبالشو نگیر.کسی ک میخواد زندگی کنه چاه فاضلابو هم نمیزنه که از بو گندش نتونه زندگی کنه

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
حرف مادرت خیلی سوال برانگیزه ولی ربطی به اون مورد نداره به نظرم.مثلا اگه از طرف خانواده شوهرت این حر ...

آخه شوهرم خیلی مرد نجیب وچشم پاکیه و وفادار یعنی چرا باید اینکارو کرده باشه من خیلی از خواهرم خوشگلترم....بعد خواهرمن اصلا باشوهرم هیچوقت گرم نگرفته و خیلی رسمی بوده باهاش همیشه حتی شمارشو نداره خواهرمن...من میگم شاید شوهر عوضیه من خواسته امتحانش کنه که بهد بیاد بکوبش تو سرمن که خواهرت خرابه...

خدا رحیم است.....

خواهرت بهت گفته که شوهرت رفته دم مغازه تو گوشی دستت بیاد 

حتی مامانتم اینطور گفته تا بفهمید 

نمیخوای جدا بشی درست 

ولی سه تا بچه رو بدبخت نکن با این اخلاق همسرت

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  
آخه شوهرم خیلی مرد نجیب وچشم پاکیه و وفادار یعنی چرا باید اینکارو کرده باشه من خیلی از خواهرم خوشگلت ...

چه ربطی به چشم پاکی داره حالا شیطونه رفته تو جلدش 

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم