2777
2789
عنوان

بدبین شدن به شوهر وخواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه شوهرم خیلی مرد نجیب وچشم پاکیه و وفادار یعنی چرا باید اینکارو کرده باشه من خیلی از خواهرم خوشگلت ...

نه مگه بچه اس اینکارو کنه اونجوری که خودشم زیر سوال میرفت الکی شک کردی به این قضیه.

چون حرف خواهرت خیلی بد بود منم بودم دیگه رفت و آمد نمیکردم. این فکرارو از سرت بریز بیرون

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
تاحالا اینکارو نکرده بودم ولی واقعا از کاربرای دروغگو متنفرم معلوم نیست چته اصلا.

ببیین من فقط میخوام زندگی کنم شاید بعداز هر اتفاقی که میفته خودمو دلداری میدم که دارم اشتباه میکنم و شوهرم آدم خوبیه...من دروغگو نیستم ...من نگفتم که شوهرم خیانت کرده بهم رفته باخواهرم گفتم برداشتم اینه احساسم اینه....وخواستم ببینم برداشت شما چیه....

خدا رحیم است.....

عزیزم به خواهرت افتخار کن که دلسوزانه حامیته.اگرم شوهرت بهش پیشنهادی داده باشه به در بسته خورده.با خوندن عنوان تاپیکت فک کردم خواهرت با شوهرت رفته اما خداروشکر که اینطور نبوده.ته توشو درار اگه همسرت اینکارو کرده باشه ارزش یه لحظه زندگی رو نداره والا با غریبه باشن باز دردش کمتره به خواهرت چشم داشته باشه آدم میمیره.

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
ببیین من فقط میخوام زندگی کنم شاید بعداز هر اتفاقی که میفته خودمو دلداری میدم که دارم اشتباه میکنم و ...

حست کاملا طبیعی و منطقیه منم باشم همین حسو پیدا میکنم اصلا خودتو سرزنش نکن.ایشالا که همچین چیزی نیست اگرم باشه باید زرنگ و قوی باشی.مادرتو قسم بده بگو هرچی هست من باید بدونم

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.