2777
2789
عنوان

کادوی تولد

120 بازدید | 20 پست

سلام به دوستای عزیزم

راستش دو هفته دیگه تولدمه همسرم از الان شروع کرده و میخواد از زیر زبونم بکشه که چی میخوام ولی من هر چقدر فکر میکنم نمیدونم باید چی بخوام!

میشه راهنماییم کنید😊

در ضمن یه کم هم اقتصادی هستم دلم نمیاد چیز گرون بخرم

همسر منم همینه. همش میگم یه بار نشد سورپرایزم کنی.😐

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر منم همینه. همش میگم یه بار نشد سورپرایزم کنی.😐

اه گند بزنه مال منم همینه بهش میگم توروخدا یه شاخه گل از سرکوچمون بچین بیار بده فقط قبلش بهم نگوسوپرایز شم😖😖😖😖😖 نمیشه که نمیشه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
اقتصادی بودن برا خودت چ معنیی میده 🤗برا خودت دست و دلبازانه خرج کن هر چی ک فک میکنی اگه داسته باشی ...

متاسفانه این اخلاق بد رو دارم خودم شاغلم ولی خرج کردن واسه دلم برام سخته به خاطر همین امسال تصمیم گرفتم دلی خرید کنم

دقیقا همسر من که فکر کنم اعتماد به نفسشو نداره با اینکه تا حالا هر چی گرفته من تعریف کردم

دروغ نگم یه بار برام یه کیف پول چرم خوشگل خرید😍 تو بی آر تی کیفمو زدن.😭😭😭

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
متاسفانه این اخلاق بد رو دارم خودم شاغلم ولی خرج کردن واسه دلم برام سخته به خاطر همین امسال تصمیم گر ...

به خودت بها بده، زیاد ولخرجی نکن ولی زیاد هم مراعات نکن اصلا گاهی اوقات خرید کردن حال آدم رو خوب میکنه

پذیرش انواع محصولات چرم کاملا دست دوز.  آیدی منmohammadi756md@