2777
2789
عنوان

امروز تولدمه هیچکسم بهم تبریک نگفته😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزییزم من خیلی به اینا اعتقاد دارم

چرا خودت به خودت تبریک نگفتی

پاشو با دخملت کیک بپز شام مورد علاقه ات اماده کن برو سوپری بادکنک بخر تزیین کن چه اشکال داره به خودت اهمیت بدی

یعنی حتی همراه اول هم؟    

خطم به اسم شوهرمه روز تولد اون بهم تبریک میگن😂😂😂

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐

تولد 🎈🎉تولد 🎈🎊تولدت🎇 🎈مبــــاااارڪ🎆😍😘😛😘

انشاالله 🎆۱۰۰۰۰۰ساله🎇 بشی عزیزم🎆🎇💝

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
چرا خودت به خودت تبریک نگفتی پاشو با دخملت کیک بپز شام مورد علاقه ات اماده کن برو سوپری بادکنک بخر ...

حالا شاید شوهرم سوپرایزم کرد یوقت ضایع نباشه

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐

تولد تولد تولدت مبارک

مبارک مبارک تولدت مبااااااارک💖💖💖

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
📣چند کلمه برای آنهایی که امروز تولدشان است ♥️دوست عزیزی که ۱۹ مهر به دنیا آمده ای، تولدت مبارک! ...

برا تولد منم از اینا بزاریا 

لطفا لایک نفرمایید   باتشکر 

مبارکه عزیزم انشاالله صد ساله شی سایه ات بالا سر دخترت باشه عجله نکن خیلی مونده تا شب منم مثل تو چشم به راه میمونم ولی شب سوپرایز میشم امسال شوهرم برام کیک گرفته بود زنگ زد گف حاضر شین میریم بیرون شام رو هم رفتیم بیرون کیکمون روهم بردیم اونجا هم کادومو داد برام مدال اسمم رو گرفته بود 

لطفا برا سلامتیه مامانم صلوات بفرستین ممنون 
اگر نگرعت فردا همین کارها را بکن

باشه مرسی گلم