صحرا۹۸ مدیر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 550 عنوان امروز تولدمه هیچکسم بهم تبریک نگفته😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 49 پست ولی مهم نیس خودمو دخترمو عشقه دخترم برام یه نقاشی کشیده که تبریک و کادوی همشونو می ارزه😘😍 از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐 1397/07/19 | 13:47 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صحرا۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 550 مبارک باشه عزیزم❤️💜😍از کجا معلوم شاید همسرت سوپرایزت کنه الان زنگ زد ولی تبریک نگفت از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
fatimah1377 عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 3584 تولدت مبارک عزیزم انشاالله همیشه خوشبخت باشی وسالم وبه ارزوهات برسی😘😘😘⚘⚘⚘💗💗💗💗فدای سرت ناراحت نباش همین که دخترت یادش بوده خیلی خوبه😍 دخترم نفسمه
nafaaaas عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 4325 هورااااااااااا........تولدت مبارک عزیزم هزار ساله بشی زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
nassssim عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 3278 تبريك نداره كه عمرمون از كفمون ميره،من كه دوست ندارم كسى تولدم يادش باشه خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى
مامان_آواکوچولو عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 1505 تولد تولد تولدت مبارکبیا شمع هارو فوت کن تا صدسال زنده باشیسهم کیک منم پست کن بیاد ک گشنمه معلم مرا بخاطر سفید بودن دفترنقاشی ام تنبیه کرد و همه خندیدند😢اما من خدایی را کشیده بودم که همه میگفتند دیدنی نیست❤❤
شبنم1995 عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 1477 تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارکخدا دخترتو حفظ کنه عشقم🎁🎁🎈🎈🎱🎂🎂🎂🎈🎈📦 کسی که خودش را به خواب زده را به هیچ عنوان نمیتوان بیدار کرد
صحرا۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 550 📣چند کلمه برای آنهایی که امروز تولدشان است ♥️دوست عزیزی که ۱۹ مهر به دنیا آمده ای، تولدت مبارک! ... ممنون عزییزم من خیلی به اینا اعتقاد دارم از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
setarezn عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 6224 الان زنگ زد ولی تبریک نگفت مردا رو که میشناسی مدلشونه زود قضاوت نکن شاید بیاد خونه تولد بازی باشه😍😍😍
مهلا155 عضویت: 1389/12/06 تعداد پست: 11050 همراه اولم نگفت مال من فقط اون تبریک میگه:-):-):-):-) بانک بی تربیت نمیگی هروقت خواستم شوهرم سوپرایز کنم یه روز زودتر تبریک میگه یادش می اندازه
صحرا۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 550 ممنون بچه ها شاد شدم ایشالله همیشه زنده باشید از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
روژین۱۲۳۵ عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 5188 همه دست جیغ هوراااااا 💛💥💥🌹🌹🍦🍨🎂🎂🎂🎂🍺🍻🍭🍪🍧 بفرما کلی هم چیز میز سر راهم گرفتم اوردم تولدت مبارک گلم من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞