2777
2789

سلام بچه ها

پسرم سه ماه و نیمشه ، تو بیمارستان گفتن مجرای ادرارش پایینه نباید تا یکسالگی ختنه کنین

امروز بردمش پیش جراح عمومی واسه ختنه ، گفت این کار من نیس ببرش تهران بیمارستان هاشمی نژاد جراح فوق تخصص کودکان یا جراح فوق تخصص اورولوژی ..

گفت وقشه الان عملش کنی ، عملشم با تلسکوپه😭😭😭

توروخدا دکتر خوب اگه میشناسید معرفی کنید

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

یعنی دوتاس برای پسر من دوتاس ازپایینی جیش میکنه ولی ازخدابیخبرانگفتن ماهم ختنه ش کردیم که نبایدمیکردیم

یه نفر وجودداره که بایداز اون بهتر باشی..اون کسی نیست جز گذشته خودت💪💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دوتاس برای پسر من دوتاس ازپایینی جیش میکنه ولی ازخدابیخبرانگفتن ماهم ختنه ش کردیم که نبایدمیکرد ...

آره عزیزم همینجوریه 

دکتر الان گفت ختنه نمیخواد فقط باید اون پوست پایین و بکشن بیارن بالا بخیه کنن

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
خوب عزیزم عجله نکن،بذار یک سالش بشه،حتما دکتر یه چیزی میدونسته اینو گفته دیگه،

نه بابا دکتر بیمارستان حالیش نبوده که 

الان جراح گفت وقت عملشه 

بچه ی جاری من امسال کلاس سوم شده هنوز ختنه نکردن😡

وااااا واسه چی😱😱😱😷😱

من الان غصه میخورم که پسرم پاهاشو تکون میده اذیت میشه

بعضیا اینجوری هستن عزیزم من شنیدم بعضی بچه ها رو ختنه نمیکنن میگن باید بزرگتر بشه شما همون بیمارستان که گفته ببر بهتره تا مطبا. منم پسرمو بردم بیمارستان ختنه کردم. داداش خودم کوچیک بود دکتر گفت مجرای ادرارش یکم گرفته ادرارش خوب نمیاد بردنش بیمارستان طبی کودکان یه عمل کوچیک بود مجراشو باز کردن اون دو سه سالش بود

آره عزیزم همینجوریه  دکتر الان گفت ختنه نمیخواد فقط باید اون پوست پایین و بکشن بیارن بالا بخیه ...

وای پس ماچیکارکنیم اونوقت😭😭😭😭😭

این موارد زیاده خیلی هم راحت جراحی میشه

فقط ختنه نشه حین عمل ختنه اش میکنن به پوستش احتیاج دارند

فقط هم جراح کودکان

فک کنم فقط یک شب بیمارستانه چند روز هم سوند بهش وصله و تمام

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
بعضیا اینجوری هستن عزیزم من شنیدم بعضی بچه ها رو ختنه نمیکنن میگن باید بزرگتر بشه شما همون بیمارستان ...

آره عزیزم باید حتما بیمارستان عمل کنم 

الانم بردم بیمارستان پیش جراح ، که گفت چون عملش یکم سنگینه و میکروسکوپیه ببرش هاشمی نژاد 

آره عزیزم همینجوریه  دکتر الان گفت ختنه نمیخواد فقط باید اون پوست پایین و بکشن بیارن بالا بخیه ...

کدوم دکتر الان بردی اسمش چیه جراحه

این موارد زیاده خیلی هم راحت جراحی میشه فقط ختنه نشه حین عمل ختنه اش میکنن به پوستش احتیاج دارند ف ...

نگوووووو😥