2777
2789
عنوان

کسی بندانداز برقی داره؟؟

795 بازدید | 80 پست

راضی هستین؟موهارو سر کن نمیکنه؟لطفا مدل و قیمتشم بگبن.اگه خوب باشه میخام بخدم چون موهای صورتم زود زود درمیاد ارایشگاه نمیصرفه برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم . خیلی ریش و سبیل زود زود درمیارم ..راضیم ازش هم سریعه هم دردش کمتره هم نازک تر درمیادانگاری...

نمیدونم اسمشو پارسال خریدم 80 .. اون موقع گرونترین بود

دخترم تمام زندگی من

من داشتم ، متاسفانه خرابشد.

ولی واقعا خیلی راحت میشی اگه بخری ، من الان که ندارم خیلی اذیتم.

من تقریبا 4سال پیش مارک جاندلی خریدم 50تومن ولی دوماه پیش دیگه روشن نشد حالا یخوام برم ی مارک بهتر بگیرم چون خواهرمم از همین داشت ولی خراب شد 

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

اگه خیلی ریز باشه نمیگیره

خطرناکم هست

من یه بار افتاد توو ابروم البته شانس داشتم فقط یه ردیف رفت اونم از وسط ابروهام بلندو پر بود معلکم نبود زیاد

اطراف بینیم نمیشه راحت گرفت

اطراف چشم نیز

ینی هر کاری کنی باید بند انداختن بلند باشی اونجاهایی ک نمیشه رو خودت بگیری

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
اگه خیلی ریز باشه نمیگیره خطرناکم هست من یه بار افتاد توو ابروم البته شانس داشتم فقط یه ردیف رفت ا ...

اخه پیشونیمو برنمیدارم بخلطر این برا ابرو مشکلی نیس برام.یکم رو گونه هام و پشت لبمو برمیدارم

من دارم ولی به نظرم اپیلیدی بهتره

مارک مال من براون هست قیمتش یادم نیست مو های ریزو خوب نمیگیره خودمم پوستم نازکه گاهی پوست رو میگیره خون میاد!

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏