2777
2789
عنوان

حرف رکیک یه مرد بهم

286 بازدید | 21 پست

دوستان دیروز یه اتفاق افتاد . خیلی داغونم

دیروز ظهر رفته بودم خرید.داشتم از خیابون رد میشدم. یه بی‌شعور با ماشین داشت رد میشد، یه متلک خیلی بد جلو همه بهم گفت با صدای بلند. اونم دوبار می‌خواستم از خجالت آب بشم برم زیر زمین. من واقعا پوشش بدی نداشتم. از اونیام که حتی موهامو نمی‌زارم زیاد بیرون باشه. یه مانتو آستین بلند با شلوار جین بگ پوشیده بودم. خودمم لاغر اندامم. ولی واقعا خیلی عذاب وجدان گرفتم میگم دیگه نباید اون یکم رژ که واسه بی روح نشونت میزنی هم نزنی. از خودم بدم میاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مرد مریض و روانی بود خاک تو سرش تو چرا باید عذاب وجدان بگیری آخه عزیزم

تو هر جور دوست داری بگرد حرف مردمم بگیر به چپت

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

حالا ربط حرومزادگی اون به پوشش تو چیه ؟! بزار خیالتو راحت کنم بعضیا به مردا هم تجاوز میکنن یعنی حتی اگه ریش و سیبیلم بزاری احتمالا تاثیری نداره ! قانون باید باشه با مزاحمت برخورد کنه !

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

چه تفکر سطحی ای داری معلومه تو اجتماع نبودی زیاد

عزیزم من شغلم یه جوریه که همش تو اجتماع. اینکه سطح تفکرم اینجوری و نمی‌خوام کسی کوچکترین تعرضی حتی کلامی بکنه حقمه واقعا. اینکه شما با این حرفا راحتی، دلیل نمیشه منم راحت باشم.

عزیزم من شغلم یه جوریه که همش تو اجتماع. اینکه سطح تفکرم اینجوری و نمی‌خوام کسی کوچکترین تعرضی حتی ک ...

کسی نگفت با این چیزا من راحتم ولی تو جامعه هر روز دارم میبینم شما ک خودتو مقصر میدونی اصن نرمال نیستی مثل اینه بگیم بهت تجاوز شده چون پوششت اینطوری بوده حق پوشش و ازادی از بیسیک ترین حقوق انسانیه با حرفات یجوری نشون میدی انگار کسایی ک باز تره پوششون حقشونه مورد همچین ازار های کلامی یا فیزیکی قرار بگیرن 

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

عزیزم من شغلم یه جوریه که همش تو اجتماع. اینکه سطح تفکرم اینجوری و نمی‌خوام کسی کوچکترین تعرضی حتی ک ...

دقیقاااااا

ولی منتهی اینو بعضی ها نمیخان بفهمن

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

آدمی که بی‌ادب و هول و هیز باشه اصلاً مهم نیست که شما چه پوششی داشته باشی اون رفتار زشت و بی‌ادبانه خودش رو خواهد داشت لطفاً این مسئله هم که فکر می‌کنید با پوشش می‌تونید یک مرد رو اصلاح کنید و از ذهنتون خارج کنید آدمی که بی‌شخصیته بی‌خانواده است به هیچ وجه پوشش تاثیری در دیدگاه اون نداره