2777
2789
عنوان

اول ماه و اقدام

291 بازدید | 22 پست

سلام، ببخشید خانما من از صبح که بیدار شدم علائم تخمکگذاری رو دارم طبق چیزی که حساب میکنم هم احتمالش زیاده که درست باشه،

حالا امروز  اول ماه هستش میگن اول ماه خوب نیست برا بارداری اقدام کرد تو نت گشتم یچیزایی نوشته بود مو بتنم سیخ شد😨 بنظرتون درسته که خوب نیست؟😥

الحمدالله❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم چرا اعتقاد ندارم😑واسه همین هیجوقت دنبال قمر در عقرب نمیگردم که کی هست که دو دل شم

منم معمولا دقت نمیکنم ولی از بس همه گفتن که امروز اول ماه صفره این کارو کنید اونکارو کنید دیگه گفتم بپرسم

الحمدالله❤

عزیزمممم حتمن دارچین و عسل و موز و خرمااا معجونشونو درست کن و خودت و همسرت بخورین 

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
عزیزمممم حتمن دارچین و عسل و موز و خرمااا معجونشونو درست کن و خودت و همسرت بخورین 

عسلش حتما باید طبیعی باشه یا از این سوپری یا هم باشه قبوله

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت
مرسی عزیزم وسایلشو دارم درست میکنم😍

من این ماه از 7 پری تا 15 پری هر روز صبح چهار قاشق همسری و چهار قاشق خودم خوردم بخدا توکل امروز 29 پری امه دوره هام 26 تا 28 ان

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤