2777
2789
عنوان

بازم نظر میخوام +عکس

213 بازدید | 14 پست

این سرامیک تو حموم لک اب رو نشون میدن؟واسه تمیزی اذیت نمیشم تا تمیز کنم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی رو دوست دارم از ترس لک اب دودلم،دومی مات هست فکر کنم از نظر تمیزی بهتر باشه؟

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

عزیزم بستگی ب کیفیتشون داره خونه مامانم درجه یکن ینی خدااییش ادم حال میکنه با شستنشون

ینی چی بعضیاتون اخر جمله هاتون ی شکلک خاص میذارین؟؟؟مثلا میخواین بگین خیلی شاخین؟  نکنین این کارو
عزیزم بستگی ب کیفیتشون داره خونه مامانم درجه یکن ینی خدااییش ادم حال میکنه با شستنشون

همین رنگه  خونه مامانتون؟لک اب نمی مونه روش

بعدم اولی رو اگه درست میبینم خالی خالیه

اونجاهاش اگه چرک بگیره خیلی سخته تمیز کردنش

اگه سطحش صاف باشه راحته

ینی چی بعضیاتون اخر جمله هاتون ی شکلک خاص میذارین؟؟؟مثلا میخواین بگین خیلی شاخین؟  نکنین این کارو
اولی رو دوست دارم از ترس لک اب دودلم،دومی مات هست فکر کنم از نظر تمیزی بهتر باشه؟

ولی به نظرم اگه کلا سفید باشه حتی اگه لکه آب هم روش باشه باز هم تمیزتر دیده میشه اینا چون رنگش تیره است هرچی هم بشوری به نظر دلگیر و خسته کننده است ولی سفید که باشه همیشه دلباز و تمیز دیده میشه