2777
2789
عنوان

نی نی دارا میشه بیاین مامانا

52 بازدید | 7 پست

کیا بچه اولشون و دومشون فرق داره ؟

چقدر تفاوت داشتن باهم؟

چه حالتهایی سر پسر دقاشتین ؟

من خیلی زود پاهام بخ میکنه به وقتهایی هم انقدر دستام داغ میشه که حالم بد میشه که بخوره به شکمم

حالت تهوع هم صبح یه وقتایی دارم هم شب 

سر دخترمم همینطور بودم البته خوراکم نوبه و به بعضی بوها حساس شدم 

یه چیزاییم شبیه دخترمه یه چیزایی هم نه 

به نظرتون چی دارم،

خدايا آن ده ,كه آن به

بترداریم خدا خواسته بوده براش برنامه ریزی نکرده بودم 

الان نزدیک ده هفته هستم

دوست داشتم دومی پسر باشه 

باز هر چی خدا بخواد 

کیا تجربه دارن

خدايا آن ده ,كه آن به

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس من جفتشونم پسرن تقریبا ویارهام و حالتام عین همن مثلا همش گرمم میشه ولی اهی اوقات لرز شدیدی میگیرم اصلا حالت تهوع ندارم ولی سر اولی خیلی کم داشتم مخصوصا شبها

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
ممنون مهسا جون برام دعا‌کن

فدات شم گلم نگران نباش خدا بزرگه من واس دومی هیچ برنامه ای نداشتم و ناخواسته شد پر پر میزدم دختر بشه ولی خدا نخواست ان شاالله خدا به حق امام حسین به شما یه پسر کاکل زری بده

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
فدات شم گلم نگران نباش خدا بزرگه من واس دومی هیچ برنامه ای نداشتم و ناخواسته شد پر پر میزدم دختر بشه ...

قربونت برم 

ایشالله به دعای خیرت

خدايا آن ده ,كه آن به