2777
2789
من از مسئولیتش واهمه ای ندارم، بیشتر نگران اینم که نکنه تفاوت سنی زیاد ما با اون و همچنین تنها بودنش ...

نگران نباش عزیزم اونجوری ببشترخودتواذیت میکنی انشاالله ک ب دلش میفته ازنگرانی ومسولیت سنگینی ک انتظارشوداره بیرون میادوبچه دارمیشیدتوهمین ماه ها 

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم اونجوری ببشترخودتواذیت میکنی انشاالله ک ب دلش میفته ازنگرانی ومسولیت سنگینی ک انتظا ...

ممنون عزیزم، انشالله که خدا دل همه مامانهای آینده و مامانهای الان رو شاد و خوشحال کنه

من از مسئولیتش واهمه ای ندارم، بیشتر نگران اینم که نکنه تفاوت سنی زیاد ما با اون و همچنین تنها بودنش ...

نترس دو تا پشت سر هم بیار. بابا این خارجیا تو این زمینه خوبن خداییش تو هر سنی که اراده کنن بچه دار میشن. تفاوت سنیم دیگه هیچی نیست انقدر که روانشناسا راهنمایی میکنن و دنیای بچه رو کاملا بهت نشون میدن. قدیما بین دو نسل انگار یه دیوار میکشیدن ولی الان اینطور نیست به لطف روانشناسای کودک

ممنون عزیزم، انشالله که خدا دل همه مامانهای آینده و مامانهای الان رو شاد و خوشحال کنه

مرسی عزیزم همچنین امیدوارم هرچی ک ب نفعته واست رقم بخوره...واسم منم دعاکنیدپریودنشم وباردارباشم..ازاشنایی باهمتون خوشحالم شب خوش 😍😘😘

چقدر اینجا خوبه، واقعا آدم یه موقع ها میمونه حرفشو به کی بزنه، مخصوصا این موقع شب، خیلی دلم گرفته بود واقعا، ممنون از شماها که هستین، انشالاه همگی به زودی مامان بشین و هر چی خیره پیش بیاد براتون⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مرسی عزیزم همچنین امیدوارم هرچی ک ب نفعته واست رقم بخوره...واسم منم دعاکنیدپریودنشم وباردارباشم..ازا ...

انشالله، ولی از خدا بخواه در وقت مناسبش و هر موقع که خیره⁦❤️⁩شبت خوش عزیزم

نترس دو تا پشت سر هم بیار. بابا این خارجیا تو این زمینه خوبن خداییش تو هر سنی که اراده کنن بچه دار م ...

فعلا که همون یدونش هم شوهرم تنبلی میکنه⁦☹️⁩ولی درست میگی شما اینو که قبول دارم اونا اینقدر سختش نمیکنن همه چیز رو

چقدر اینجا خوبه، واقعا آدم یه موقع ها میمونه حرفشو به کی بزنه، مخصوصا این موقع شب، خیلی دلم گرفته بو ...

الهی عزیزم.بازم بیاتواین تایپیک من هرشب تااینموقع هستم..شبت خوش