من میخوام آشتی کنم اونا نمیخوان. شوهرمم همش میگه تو اشتباه کردی تو به مادرم مدیونی.. هرچی توضیح میدم ...
زنگ بزن بگونمیرم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
مادر شوهرت گوه خورده با زنده ومردش بچه هشت ماهه غربیگی میکنه گریه میکنه پیش بقیه اگه مادرش نباشه مگه بچه میفهمه این پیر سگ مادر بزرگشه یا هر تخم سگیه بچه فقط وابسته مادرشه اونم تو این سن
قصدم توهین نیس، فقط خیلی وحشتناکه، مادرشوهره انقد ازش متنفره که میگه برو بیرون تا من نوه مو ببینم، ش ...
دیگه خودشو در همین حد حقیر میبینه
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
بگو بچه رو ببر خونه اونا ببینناینکه بخان بیان و شما بری انگار یه جوریهبگو فکر کردم شما بچه رو ببری ب ...
قبلا بچه رو برده ولی من نذاشتم ببره. چون مادرش گفته بود زنت حق نداره بیاد فقط نوه ام بیاد منم بهم برخورد. گفتم گوش با گوشواره عزیزه. الانم میگه پس اینجوری ببینه بچمونو
من بعد زایمانم شیرخشک دادم بچم. مادرشوهرم دعوام کرد منم جوابشو دادم از اون موقع قهرن. حتی یبارم رفتم آشتی کنم اونا راهم ندادن گفتن لازم نکرده بیای خونمون. یکبارم بچه رو فرستادم ببینن. ولی بعدش مشاوره گفت باید اونا بیان بچه رو نفرست
قبلا بچه رو برده ولی من نذاشتم ببره. چون مادرش گفته بود زنت حق نداره بیاد فقط نوه ام بیاد منم بهم بر ...
همه راه ها رو نبند
یا باید اونا بیان یا بچه رو ببره
البته ب شوهرت بگو آشتی تون بده
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
من بعد زایمانم شیرخشک دادم بچم. مادرشوهرم دعوام کرد منم جوابشو دادم از اون موقع قهرن. حتی یبارم رفتم ...
لحن چ جوری بود؟
اگر حرف بدی زدی عدر خواهی کن. خودت بزرگ میشی ک اشتباهت رو جبران کنی
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".