2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم خیلی وقته دلم بچه میخواست اما شوهرم بخاطرقسطایی ک داشتیم گف الان واقعانمیشه خیلی زوده ...

موضوع اینه که من همسرم نمیخواد و میترسه، اگر دلیل منطقی داشت مثل همین مورد که شما گفتین جریان فرق میکرد، جالب اینجاست که خودش هم عاشق بچه هست

موضوع اینه که من همسرم نمیخواد و میترسه، اگر دلیل منطقی داشت مثل همین مورد که شما گفتین جریان فرق می ...

اهان اونجوری دیگه من نمیدونم واللا.خب بایدباهاش صحبت کنی بگی دیگه وقتی نمونده امکان داره الان اقدام نکنیم بعدخدای نکرده زبونم لال دیگه دیرترنشه حداقل ازالان اقدام کنیم ک تاببینیم خداکی میده

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟
موضوع اینه که من همسرم نمیخواد و میترسه، اگر دلیل منطقی داشت مثل همین مورد که شما گفتین جریان فرق می ...

خودت آرومش کن حتما از پسش برمیاین. اصلا استرس نداره مسئولیتشم اون جوری که فکر میکنین سخت و کمر شکن نیست واقعا. بیشتر با خودش عشق میاره تا مسئولیت

خودت آرومش کن حتما از پسش برمیاین. اصلا استرس نداره مسئولیتشم اون جوری که فکر میکنین سخت و کمر شکن ن ...

دقیقا بذاربیادتوزندگی بعداونوقته تازه میفهمیم تازه الان زندگی شروع شده 

اهان اونجوری دیگه من نمیدونم واللا.خب بایدباهاش صحبت کنی بگی دیگه وقتی نمونده امکان داره الان اقدام ...

منم دقیقا همینا رو بهش میگم، به خوبی با مهربونی، ولی امشب واقعا عصبانی و دل شکسته شدم، چون دوره تخمک گذاریمه و قرار بود امشب اقدام کنیم تقریبا قبول کرده بود امروز ولی گرفت خوابید😢😔😔 دیگه نمیخوام خودمو سبک کنم، به زور و اجبار که نیست، تصمیم گرفتم به مادرشوهرم فقط محظ اطلاع بگم که در جریان باشید شوهرم خودش نخواسته، بعدها فیلش یاد هندوستان نکنه، البته به خوبی میگم..نظر شما چیه؟

خودت آرومش کن حتما از پسش برمیاین. اصلا استرس نداره مسئولیتشم اون جوری که فکر میکنین سخت و کمر شکن ن ...

من از مسئولیتش واهمه ای ندارم، بیشتر نگران اینم که نکنه تفاوت سنی زیاد ما با اون و همچنین تنها بودنش بدون خواهر و برادر باعث آزارش بشه..

منم دقیقا همینا رو بهش میگم، به خوبی با مهربونی، ولی امشب واقعا عصبانی و دل شکسته شدم، چون دوره تخمک ...

اره این بهترین فکره حتما درجریانشون بذار بعددوفردای دیگه نگن خدای نکرده مشکل ازشمابوده یانخواستین چون سال ب سال سن بالامیره ادم یچیزش میشه من پارسال چکاب کامل رفتم هیچ مشکلی نداشتم سه ماه پیش پریودم نامنظم بودرفتم دکترگف تنبلی تخمدان شدید داری مادرشوهرمم باهام بودگفتم دکترگف الان بایداقدام کنی وگرن امکان داره دیرتددیگه بچه دارنشی منم الان سه ساله ب پسرت میگم میگه ن زوده بعد دوفردای دیگه نگین این ازاول مشکل داشت من واسم بچه میشه الان ولی بعدهاممکنه دیگه نشه