2777
2789

اول اینکه حساس ها برید شبه میترسید😎

تجربه خواب ترسناک دیدن داشتین که خیلی واقعی و نزدیک به واقعیت بوده باشه؟تعریف کنید

برای من چند بار پیش اومده یک بار کتاب تاریخی میخوندم و برام خیلی جالب بود از خستگی چند ثانیه  خوابم برد بعد تو همون محیط بیداری چشم باز کردم و خط های کتاب با صدای خیلی وحشتناکی از مقابلم رد میشد و یک زنی انگار واقعیت های گم شده تاریخ و حساس رو برام با صدای ترسناکی داشت میخوند و صدای شیون میومد که بیدار شدم. خواب شاید مورد ترسناکی نداشت ولی انگار بدنم چند ثانیه تسخیر شد دیگه لای اون کتاب رو باز هم نکردم جرئت هم نمیکنم بعد از ظهر ها تنها بخوابم چون خواب بد میبینم

من همون احیاءقلبم کاربری قدیمی هستمممم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواب حمله ي ناشناخته ها ميبينم  يجور مار سبز لزج با ترشح هات چسبنده ب در و ديوار دنبالمن من ...

نمیشه تو ماشین خودتون باشی🙄🙄🙄

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

همین امروز ظهر من خواب بودم مامانم اومد گفت بریم بازار.من چشامو باز کردم رومو کردم اونور خوابیدم.

چندساعت بعد بیدار شدم گفتم تنها رفتی بازار؟؟؟گفت بازار چیه؟کی خواست بازار بره.

گفتم تو منو بیدار کردی.همین لباس تنت بود.گفت خواب دیدی.اما من مطمئنم بالاسرم مامانم بود.😨😨😨

من وقتی میخوابم معمولا خوابایی که میبینم تو همون محیطی هست که خوابم

نمیدونم چرا روحم دور نمیشه از جسمم 😒😞

قبلا اینجوری نبودا

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...