حدود شیش هفت ماه پیش فهمیدیم مامان گلم همه دلخوشیم سرطان روده داره..بعد از اون شیمی درمانی و پرتو درمانی و کلی درد و ناراحتی الان دکتر واسه اول آبان نوبت عمل زده واسش.امروز دکتر جراحش گفت احتمال داره کیسه بزارن واسش از اون موقع انگار دنیا رو سرم خراب شده.گفت ب احتمال ۵۰درصد کیسه میزاریم بصورت مادام العمر.خیییییلی حالم بده.مامانم انگار با ابن حرف دکتر از این رو ب اون رو شد.الهی بمیرم براش حالا استرس عمل ی طرف اینکه دکتر گفت احتمال داره کیسه بزاریمم ی طرف.توروخدا شما با دل پاکتون واسه سلامتیش دعا کنین.هر دعایی چیزی هم واسه گرفتن حاجت بلدین بگین بهم..ممنون ببخشید ک زیاد شد😭😭😭😢😢😢😢😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشاالله به حق این روزا خدا شفای مادرتونو بده .تربت امام حسین ع با اب مخلوط کنید وسوره حمد بخونید۷۰مرتبه .تربت امام حسین ازهردکتری بالاتره به شر اینکه بایقین وبااخلاص بخورینش .
انشاالله به حق این روزا خدا شفای مادرتونو بده .تربت امام حسین ع با اب مخلوط کنید وسوره حمد بخونید۷۰مرتبه .تربت امام حسین ازهردکتری بالاتره به شر ط اینکه بایقین وبااخلاص بخورینش .
مامانم خییییلی جوونه.الهی بمیرم براش.اصلا دلم نمیخاد حتی فکرشو بکنم قراره ی عمر درگیر کیسه باشه.تورو ...
انشاءالله خدا به حق دل حضرت زینب شفاش بده . احتمالا برم کربلا و حتما حتما دعاش میکنم. خدابزرگه دایی منم سرطان روده گرفت آذر ماه و عمل شو والان شیمی درمانی میشه ولی با دعای بقیه اعضا خوب شده الحمدالله