2777
2789
عنوان

توروخدا میشه بیاید؟؟حالم خیییییلی بده😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 75 پست

خدا بهبودی کامل بده 

چقدر ناراحت شدم 

الهی هیچ مادر وپدری بی موقع خونه را ترک نکنن 

الهی مادرتون سلامت سلامت باشن 

کیسه بزار اونوقت کل روده را برداشتن چون احتمال درگیر شدن بقیه اعضا هست  از نظر روحی تقویتشون کنید

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
عزیزم به این فکر کن که مامانت خوب میشه و از شر سرطان خلاص میشه حتی اگه کیسه بذارن.

مامانم خییییلی جوونه.الهی بمیرم براش.اصلا دلم نمیخاد حتی فکرشو بکنم قراره ی عمر درگیر کیسه باشه.توروخدا واسش دعا کنید😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله به حق این روزا خدا شفای مادرتونو بده .تربت امام حسین ع با اب مخلوط کنید وسوره حمد بخونید۷۰مرتبه .تربت امام حسین ازهردکتری بالاتره به شر اینکه بایقین وبااخلاص بخورینش .

عزیزم ممنون از دعای قشنگت مهربون.عملش فوریه😢😢😢

اصلا اصلا به طب اسلامی الان فک نکن اون بیشتر حالت پیشگیری هست ودرمان با اون روش بسیار زمان بره

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

انشاالله به حق این روزا خدا شفای مادرتونو بده .تربت امام حسین ع با اب مخلوط کنید وسوره حمد بخونید۷۰مرتبه .تربت امام حسین ازهردکتری بالاتره به شر ط اینکه بایقین وبااخلاص بخورینش .

مامانم خییییلی جوونه.الهی بمیرم براش.اصلا دلم نمیخاد حتی فکرشو بکنم قراره ی عمر درگیر کیسه باشه.تورو ...

عزیزم واسش دعا میکنم.توکلتون به خدا باشه.ولی دورازجون مامانت یک درصد شرایط بدتر رو تصور کن.اینکه مامانتو داشته باشی از همه چیز مهمتر و باارزش تره

مامانم خییییلی جوونه.الهی بمیرم براش.اصلا دلم نمیخاد حتی فکرشو بکنم قراره ی عمر درگیر کیسه باشه.تورو ...

انشاءالله خدا به حق دل حضرت زینب شفاش بده .  احتمالا برم کربلا و حتما حتما  دعاش میکنم.  خدابزرگه دایی منم سرطان روده گرفت آذر ماه و عمل شو والان شیمی درمانی میشه ولی با دعای بقیه اعضا خوب شده الحمدالله

اللهم عجل لولیک الفرج                                                
انشاله که خدا کمک کنه، مادرشوهر من همینجوری شد، تازه ۷۰ سالش بود، کیسه گذاشتن براش و اولش همینو گفته ...

مامان من ی کم از رودش درگیر شده ولی چون خیییلی پایینه واسه همون گفتن احتمال داره کیسه بزارن.توروخدا وتسش دعا کنید😢😢😢