حدود شیش هفت ماه پیش فهمیدیم مامان گلم همه دلخوشیم سرطان روده داره..بعد از اون شیمی درمانی و پرتو درمانی و کلی درد و ناراحتی الان دکتر واسه اول آبان نوبت عمل زده واسش.امروز دکتر جراحش گفت احتمال داره کیسه بزارن واسش از اون موقع انگار دنیا رو سرم خراب شده.گفت ب احتمال ۵۰درصد کیسه میزاریم بصورت مادام العمر.خیییییلی حالم بده.مامانم انگار با ابن حرف دکتر از این رو ب اون رو شد.الهی بمیرم براش حالا استرس عمل ی طرف اینکه دکتر گفت احتمال داره کیسه بزاریمم ی طرف.توروخدا شما با دل پاکتون واسه سلامتیش دعا کنین.هر دعایی چیزی هم واسه گرفتن حاجت بلدین بگین بهم..ممنون ببخشید ک زیاد شد😭😭😭😢😢😢😢😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلم اینجا یه خانمی میگفتن شفای بیمار سرطانیشونو با چله زیارت عاشورا به روش ایت ا... حق شناس گرفتن. یه خانمی هم مادرشون سرطان داشتن گفتن تو فامیل همه جمع شدن و حدیث کسا خوندن باهم و شفا گرفتن
شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
انشاله که خدا کمک کنه، مادرشوهر من همینجوری شد، تازه ۷۰ سالش بود، کیسه گذاشتن براش و اولش همینو گفته بودن، ولی بعد از ۱ سال خوشبختانه تونستن کیسه رو بردارن و روده رو بذارن سر جاش
البته از روده اش هم زیاد برداشتن، توکل به خدا، دعا میکنیم
عزیز دلم کیسه گذاشتن درسته دردسر های خودشو داره ولی اونم نوعی راه حل و درمانه یکی از فامیل های ما هم کیسه داره اقاست سرکار هم میره فقط نباید کار سنگین بکنه شما روحیه ات و حفظ کن عزیزم به مامان گلت هم روحیه بده بگو کلی ادم کیسه گذاشتن دارن سالم و سلامت زندگی میکنن بگو بازم خداروشکر درمانش هست
یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی عمر میکنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی میکنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن