2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز اگه فولیکول خودت خوب باشه مشکل شوهرت موفولوژی نباشه بیشتر مشکل اسپید باشه میگیره . من دوبار انجام دادم نگرفت چون مور فولوژی شوهرم داغون بود یعنی ۹۸ درصد اسپرماش غیر عادی بودن

فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍
مشکل شما چی بوده که میخای ای یو ای کنی

ما هرچی آزمایش دادیم گفتن خوبه چندباری طبیعی اقدام کردیم نشد دکترمون پیشنهادiui داد ما بیشتر دوقلویی مدنظرمون بود

شوهرم مورفولوژیش زده ۳ درصد حرکت اسپرمش پایین هست خودمم پلی کیستیکم با این شرایط میگم عمرا حامله بشم

شوهرت واریکوسل نداره؟ ما هر چی سونو میداد می‌گفت اصلا واریکوسل نداره یکبار رفت پیش یه سونو خیلی با تجربه تشخیص دوتا واریکوسل گرید سه داد بعدش عمل کرد دوماه بعد عمل طبیعی حامله شدم

فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍
الان دارم قرص لتروفم میخورم شبی دوتا با قرص دگزامتازون از روز هشت پریودی هم گفته شروع کن آمپولا رو ب ...

منم14 تاhmg واسم نوشته البته من خودم pcoهستم دکتر گفت با این آمپولها برطرف میشه لترزول و دگزا هم میخورم

شوهرت واریکوسل نداره؟ ما هر چی سونو میداد می‌گفت اصلا واریکوسل نداره یکبار رفت پیش یه سونو خیلی با ت ...

شوهر من همش میگه من سالمم مشکلی ندارم از لون مردهای غد و یه دنده هس