2777
2789
عنوان

آمده ام ای شاه پناهم بده...

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 68 پست

میشه برا منم دعا کنی

من خودم مشهدیم اما یه شهر دیگه زندگی میکنم

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

سلام. تو رو خدا امام رضا رو قسم بده امشب پسرم شفا بده

نمیتونه نفس بکشه

از ترس بالا سرش نشستم خوابم نمیبره میترسم خفه بشه

خواهش میکنم دعاش کن

دیگه نمیتونم تحمل کنم

خدایا

یا ضامن آهو،میشه ضامن پسرکوچولو من بشی 

ما قصّه خود از سر اخلاص بگوییم / افسوس که گوش شنوا نیست در این شهر   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خواهرم دعا کن که شوهرش آدم بشه وبرای شفای بچه ش برای برادرام وشادی روح مادر جوونم برای نی نی ...

ان شاا...بزودی گره ی مشکلات خواهرت بازبشه وخدارفتگانتونم بیامرزه...

بچه هاتوحفظ کنه برات...

حاجت دلت روبهت بده❤💙

خوده امام رضابطلبه❤💙

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
ان شاا... خدا بخاد جمعه غروب تو حرمم ... بدجور بیتابم 

سلام برای خواهرم دعا کن که شوهرش آدم بشه وزندگیش از هم نپاشه وبرای شفای بچه ش.

برای برادرام وشادی روح مادر جوونم

برای نی نی هام که سالم وصالح دنیا بیاد

برای دل خونم از دست نامادریم وخانواده ی شوهرم دعا کن

برای زندگیم وهمسرم.

خواهش خواهش خواهش می کنم دعا کن

سلام. تو رو خدا امام رضا رو قسم بده امشب پسرم شفا بده نمیتونه نفس بکشه از ترس بالا سرش نشستم خوابم ...

ان شاا...خودش شفاش میده😔ان شاا..خودش ضامنش میشه❤💙❤💙❤

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

زيارتت قبول برا منم دعا کن خیلی دلم گرفته چند ساله منتظرم خیلی خستم یا علی ابن موسی الرضا

خدایا راضیم به رضایت یاور همیشگی من امید من مطمئنم تنهایم نمیذاری🌸🌸«یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی»🌸🌸

خیلی نذر کردم ولی خدا قبول نمیکنه استارتر خواهش میکنم با دلو جون از اقا بخواه قسمش بده به جوادش ، دیگه تحمل ندارم ، من بچه میخوام 

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  
ان شاا...بزودی گره ی مشکلات خواهرت بازبشه وخدارفتگانتونم بیامرزه... بچه هاتوحفظ کنه برات... حاجت د ...

خیلی دلم تنگه ولی بارداری پرخطرم.

پر از استرس وناراحتی.

نمی دونم کدوم غصه رو بخورم کدوم بمونه.دختر بی مادر یعنی تنهایی غصه خوردن واز مادرشوهر وخواهر شوهر ونامادری متلک شنیدن ودم نزدن.یعنی بدبختی خواهر مظلوم رو دیدن وآه کشیدن ودلداری دادن

همین الان الان برام دعا کن شاید مستجاب شد ، پنج ساله منتظر بجه ام ، نه روز دیگه موعدمه دعاکن ، حامله ...

ان شاا...خودامام رصاحاجت دلتوبهت بده ان شاا...بزودی شادت کنه وسری بعدی بابچه ت بطلبه حرمش❤💙

بخرابرای اونهاییکه منتظرن امشب دعاکردم اول تویادم شماهابودید...

ان شاا...حاجت روابشی❤💙

خیلی دلم تنگه ولی بارداری پرخطرم. پر از استرس وناراحتی. نمی دونم کدوم غصه رو بخورم کدوم بمونه.دختر ...

آرامش داشته باش توکل کن به خدا...

توکل کردن ارومت میکنه

مواظب جوجوتم باش اون تواولویت😉❤💙

ان شاا...خودامام رصاحاجت دلتوبهت بده ان شاا...بزودی شادت کنه وسری بعدی بابچه ت بطلبه حرمش❤💙 بخرابر ...

ممنون گلم سلام منو به اقا برسون بگو مریم سلام رسوندبگو دلش خیلی گرفته بهش یه پسر صالحو سالمبده ، زیارتتم قبول خواهرم

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  
ان شاا...خودش شفاش میده😔ان شاا..خودش ضامنش میشه❤💙❤💙❤

الان تاپیک دیدم خیلی گریه کردم

محال من دستم به سمت آقا دراز کنم و دست رد به سینه ام بزنه

دعا کن امشب شفای پسرم ،نور چشمم بده

خدایا ناامید برم نگردون 

ما قصّه خود از سر اخلاص بگوییم / افسوس که گوش شنوا نیست در این شهر