2777
2789
عنوان

خانوما بیاید به مشکل خوردم

182 بازدید | 17 پست

سلام خانوما قبلا هم تاپیک زده بودم منو شوهرم خیلی مشکلات داشتیم بخاطر شوهرم از تمام خوشیهام زده بودم و از زندگیم زده شده بودم تا همین حدود دو ماه پیش ک دیگ جفتمون خسته شده بودیم و ی چند روزی شوهرم خونه رو ترک کرد و بعدش با کلی معذرت خواهی و پشیمونی برگشت 

و واقعا این دوماه انگار با ی آدم دیگ زندگی میکردم عالی شده بود دوست داشتنش واقعی شده بود گفت میخوام زندگیمونو عوض کنم و از نو بسازیم و ی زندگی عاشقانه ساخته بودیم 

تا اینکه من اسممو واسه دانشگاه ثبت نام کردم و شوهرم مخالف بود گفت راضی نیستم بری 

من شاغلم و اگ دانشگاه میرفتم باید محل کارمو ول میکردم و شوهرم میموند و کلی قسط و وام و خیلی اوضاع بد تر میشد 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدش 

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

تا اینکه من با صاحب کارم صحبت کردم و قرار شد نیمه وقت برم اونجا کار‌کنم و کلی باهام راه اومد بنده خدا 

ولی اخلاق شوهرم عوض شد هر روز منو تحت فشار میزاره شده با ندادن کرایه شده با اخم و تخم و اوقات تلخی و بهونه گرفتن ک نزاره من برم دانشگاه بیشترم بخاطر اینه ک میترسه من برم دانشگاه برم دنبال یکی دیگ از بس منفی گراست 

حالا من موندم و ی عالمه فکر 

گفت من راضی نیستم بری دانشگاه اگ میخوای همون شوهر قبل بشم برات نرو دانشگاه هرکاری بخوای برات میکنم منم نمیدونم چه غلطی کنم حالم اصلا خوب نیست 

بخاطر درس خوندن. شغلت رو از دست نده...

شغلم همچین دهن پر‌کنم نیست سر همین موضوع من ارزوم بود برم دانشگاه داشنگاهمم دولتیه حیفه 

ی سری ام قبول شدم راهش دور بود بخاطر شوهرم نرفتم 

برو دانشگاه کارتم ول نکن.فکر نکنم دلیل قانع کننده ایی داشته باشه شوهرت

اخه پدرمو درآورده امشبم برام نامه نوشته اتمام حجت کرده 

چه شرطی بزارم حداقل اگ نخواستم برم دانشگاه بهش بگم و قبول کنه 

عزیزم شوهر منم مخالفه درس خوندن و دانشگاه رفتنم بود....شش سال جلوش وایستادم و درس خوندم...خیلی سخته كه نه تنها حمایت نشی بلکه سنگ هم جلوی پات بندازن....

اگه میخوای بری دانشگاه، زره بپوش و خیلی محكم برو

من واقعا نمیدونم.درجریان مسائلت نیستم.اما خیلی مسخره س کارش چرا نباید بذاره.من بودم به هرقیمتی کاری ...

هیچ کاری نکرده واسم فقط میخواد جلوی پیشرفتمو بگیره از بس ساده ست فک میکنه پیشرفت کنم ولش میکنم میرم

عزیزم شوهر منم مخالفه درس خوندن و دانشگاه رفتنم بود....شش سال جلوش وایستادم و درس خوندم...خیلی سخته ...

اخه چه فایده زندگیم زهر شده حالم داره از همه چی بهم میخوره این چه زندگی ایه 

شوهر شما واسه چی مخالف بود