2777
2789

من باشوهرم اساسی مشکل دارم درسته جدانشدم اما رابطه خوبی نداریم حتی چندین تودعوا یاحالت عادی گفته باکارایی که من کردم مطمین نیستم تودنبال تلافی نرفته باشی اما به تنها چیزی که فکرنکردم خیانت بوده حالا همسایه روبرومون ساخت وساز داره ویه مردکه فکرمیکنم ازمن کوچکترهست اوستا هست صبح ها خودم پسرم مدرسه میرسونم که این اقا تازه میادسرکار وایمیسه نگاه کنه ظهرکه بخوام برم دنبال پسرم دوباره جلودرهست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم محلی واحتیاط شدید کن، حرف برات درست نکنن،شوهرت اتو دستش نیفته

خداشاهده اصلا نگاش نمیکنم هیچ توجهی ندارم بهش ولی خیلی پیله هست چیزی هم نمیگه که دعواکنم فقط تادرباز میشه میادجلودر 

وا! خب سوال پرسیدن نداره...به همسرت بگو، مشخصه باید بگی

عزیزم اصلا جرات ندارم بگم شوهرم ازدواج مجددداشته داره جدامیشه منم درخواست طلاق داده بودم البته همسایه کسی نمیدونه خیلی میترسم بهونه دستش بیفته وگرنه مثل سابق بودیم میگفتم الان همه اعتمادا ازبین رفته