2777
2789
عنوان

کیا با مادرشوهرشون مشکل دارن ؟؟؟؟؟

3984 بازدید | 98 پست

من واقعا نمیدونم چه رفتاری کردم که این خانوم تااین حد از من بدش میاد که به پسرش میگه من حاضرم بخاطر اینکه زن تو رو نبینم پا روی تو بزارم 

مراعهدیست با جانان ❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من.شوهرم عاشقمه نمیتونن ببینن.دیدم خودم با گوشامم شنیدم که داشت به خواهرش میگف من به زنم بگم برام بمیره میمیره هرچی بهش بگم جیکش درنمیاد برامن خوبه شماها ناراحتید یه من زبطی نداره😅😅😅یه دسته گلم توشکممه دیگه دارن منفجر میشن.فقط به همسرت عشق ومحیت کن تا روشون کم بشه فقط محبت 

هیچی  

بیمارن دیگه دست خودسون نیس..حالا قبل ازدواج پسرشون دعای اول وقتشون اینبود ک تا زنده ان براپسرشون زن بگیرن بعد ک زن میگیرن ازحسودی دق میکنن اصلا موجودات عجیبی هستن حیف اسم مادر برا بعضی مادرشوهرا

بعد گفت ببین از من میشنوی خرج الکی نکن عروسی بگیری من که نمیام فامیلامم نمیان نه اینکه فکر کنی از زنت بدم میاد اینو میگم هااا واسه خودت میگم 

مراعهدیست با جانان ❤❤

بپرس کیا با مادرشوهرشون مشکل ندارن زودتر به جواب میرسی😂😂

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)