2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامن براقه وقتی طی میکشی کیف میکنی نگاش کنی😄

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم

مال ما براقه فقط تایک ساعت که تمیز میکنی خوبه بعدش زود کثیف میشه ولی مال اتاقها ماته خیلی خوبه اصلا کثیف نمیشه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
هر چند روز باید تمیز کنی

ما دونفریم هر هفته طی میکشم

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
مال ما براقه فقط تایک ساعت که تمیز میکنی خوبه بعدش زود کثیف میشه ولی مال اتاقها ماته خیلی خوبه اصلا ...

مات چه رنگیه ؟

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
ما دونفریم هر هفته طی میکشم

من دو تا بچه فضول دارم،رفت و امدمون هم زیاده،ب تمیزی هم حساسم 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

پس مات بگیر

سلام. منم سر دوراهی انتخاب بین مات و براقم. شما کدوم رو انتخاب کردی، راضی هستی؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka