2777
2789
عنوان

امشب دلم خیلی گرفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 47 پست
منم دلم گرفته اتفاقا دورمم شلوغه ولی هیچی ارومم نمیکنه حتی نمیدونم از چی دلم گرفته 

دوروبر منم شلوغه ولی کسی که بشه باهاش دردودل کرد پیدا نمی‌کنم

میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین⁦❤️⁩⁩ ی دنیا ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم گرفته ... منم مث تو مشکلم اینه ک نمیتونم به کسی بگم ، یا نصیحت میکنن یا قضاوت 

وقتی حرف دلمو از بقیه می‌شنوم چقد دردناکه، اوج راز نگه داری تو آدمای دوروبرمه

منا دلم میخواد برم ی بیابونی جییییییییغ بزنم انقدددددددد بلند ک خودمم کر بشم. گریه کنم آروم بشم

بیا با هم بریم جیغ بزنیم

شیشده؟؟؟؟

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

چ تاپیک افسرده کنندهدای😕

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

ما تو این چند سالی که ازدواج کردیم خیلی از نظر مالی کمک خانواده همسرم بودیم، به خاطر این حمایتها خیلی نتونستیم پیشرفت کنیم، ماشین نداریم، من قبل اینکه طلا گرون بشه طلاهامو فروختم ماشین بخریم که یهو قیمتا رفت بالا و ما نتونستیم بخریم، حالا پدرشوهرم ی قطعه زمین فروخته، بهمون قول داد اون مبلغی که کم داریم بهمون قرض می‌ده ولی امشب فهمیدم خواهرشوهرام اومدن رو مخشون دیگه نمیخواد اون مبلغ رو بهمون بده، خیلی ناراحتم ، دیگه نمی‌تونیم ماشین بخریم 😥 برنامه‌ریزیمون کلا ریخت بهم 😭

هههه گفت دلم گرفته به جای دلداری دل همتون گرفت .البته منم دلم گرفته 😊😊😊

ببخشید که دل همه رو دچار گرفتگی کردم😊😣

مىخوام جدا شم ىه ماه بود ندىده بودش امروز اومد بردش نمىدونم تا کى نگهش داره بچم غصه مىخوره بدونه من

عزیزم، نمیدونم چی بگم که الان تسکین قلبت باشه، ان‌شاءالله زود برگردونه بچه رو