الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دردم بی معرفتی عزیزم، دردم گذشت همسرم در برابر همه اطرافیانه، دردم اینه که با این وضعیت همیشه ما باید کوتاه بیایم ما باید سکوت کنیم ، ولی من گذشت همسرم رو ندارم حرصم میگیره که نمیتونم از حقم دفاع کنم
میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین❤️ ی دنیا ممنونم
من دلم میخواد برم کله خواهرشوهرمو بکنم که نذاشت کمکمون کنن😂 اینجوری آرومتر میشم😉
عزیزم از اول زندگیم وضع شمارو داشتیم ...خواهرشوهری دارم ک متاهلم هس و باز از شوهرم میکنه..پدر مادرشم فوت کردن...بازم خونه اونام تصاحب کرده...شوهر منم هنش ب نفع خواهراش حرکت میکنه...اینهمه خرجشونو داد الانم حاضر نیس اونجارو بفروشه چون اون خواهرش اونجا اتراق کرده......مام همش پول فرستادیم اونجا الانم خواهره شده جانشین پدر مادرش ..وسیله نقلیه م نداریم ...طلاهامم برا بدبختیا خودشو خانواده ش فروختم...مث تو زیاده