2777
2789
عنوان

امشب دلم خیلی گرفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 47 پست
ما تو این چند سالی که ازدواج کردیم خیلی از نظر مالی کمک خانواده همسرم بودیم، به خاطر این حمایتها خیل ...

همىن که شوهرت روى پاى خودشه خدا رو شکر کن ماشىنم ان شا الله مىخرىد کاش شوهر منم روى پاى خودش بود

❤تا خدا بنده نواز است     به خلقش چه نیاز......❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همىن که شوهرت روى پاى خودشه خدا رو شکر کن ماشىنم ان شا الله مىخرىد کاش شوهر منم روى پاى خودش بود

خدارو شکر، ناشکر خدا نیستم بابت نعمت‌هایی که بهم داده، ولی من خیلی قوی نیستم دلم می‌گیره دیگه، امشب بهونه گرفتگی داره دلم

میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین⁦❤️⁩⁩ ی دنیا ممنونم

ان‌شاءالله از این بعد زندگی همه چی بر وفق مرادت باشه خانومی🌹

حداقل ادم يكم اروم ميشه  

من دلم می‌خواد برم کله خواهرشوهرمو بکنم که نذاشت کمکمون کنن😂 اینجوری آرومتر میشم😉

کاش می‌شد بریم سر خواهرشوهرام جیغ بزنیم😂

اره اره خودم ک خواهرشوهر ندارم عقده هامو سر خواهرشوهر تو پیاده میکردم🤣🤣

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
من دلم می‌خواد برم کله خواهرشوهرمو بکنم که نذاشت کمکمون کنن😂 اینجوری آرومتر میشم😉

خوش ب حالت ك حداقل دردت خاهرشوهرع

ارامش من..با تو فقط حالم نه!!خوابم، نفسم ، لحن صدايم عاليست❤️❤️
اره اره خودم ک خواهرشوهر ندارم عقده هامو سر خواهرشوهر تو پیاده میکردم🤣🤣

خواهر شوهر نداری نصف جونت آزاده😂

البته شوخی می‌کنم ، من سه تا خواهر شوهر دارم یکیشون خوبه الحمدلله، ولی دوتای دیگه کابوس هرشب منن😏

خوش ب حالت ك حداقل دردت خاهرشوهرع

دردم بی معرفتی عزیزم، دردم گذشت همسرم در برابر همه اطرافیانه، دردم اینه که با این وضعیت همیشه ما باید کوتاه بیایم ما باید سکوت کنیم ، ولی من گذشت همسرم رو ندارم حرصم می‌گیره که نمیتونم از حقم دفاع کنم

دردم بی معرفتی عزیزم، دردم گذشت همسرم در برابر همه اطرافیانه، دردم اینه که با این وضعیت همیشه ما بای ...

خدا بهت صبر بده...من فقط اميدم ب اينه ك اين يه سالم بگذره اين يه سال تموم بشه 

ارامش من..با تو فقط حالم نه!!خوابم، نفسم ، لحن صدايم عاليست❤️❤️
خدا بهت صبر بده...من فقط اميدم ب اينه ك اين يه سالم بگذره اين يه سال تموم بشه 

ممنونم خانومی، منم امیدم خداست، اگرنه کم میاوردم، ان‌شاءالله خدا برای همه ما گشایش تو کارمون قرار بده

عزیزم از اول زندگیم وضع شمارو داشتیم ...خواهرشوهری دارم ک متاهلم هس و باز از شوهرم میکنه..پدر مادرشم فوت کردن...بازم خونه اونام تصاحب کرده...شوهر منم هنش ب نفع خواهراش حرکت میکنه...اینهمه خرجشونو داد الانم حاضر نیس اونجارو بفروشه چون اون خواهرش اونجا اتراق کرده......مام همش پول فرستادیم اونجا الانم خواهره شده جانشین پدر مادرش ..وسیله نقلیه م نداریم ...طلاهامم برا بدبختیا خودشو خانواده ش فروختم...مث تو زیاده