2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از خدامه که تاوان کاراشو پس بده با چشمام ببینم التماسم میکنه که حلالش کنم ولی روز به روز داره وق ...

بنظرم فقط تو فیلما گناهکار میاد عذر خواهی

به قولِ شما تاوانم که پس بدن وقیح تر میشن و نمیفهمن از کجا خوردن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من از خدامه که تاوان کاراشو پس بده با چشمام ببینم التماسم میکنه که حلالش کنم ولی روز به روز داره وق ...

منم شب و روزم همینطوری میگذره.ینی بیاد التماس کنه فقط حلالش کنم و منم مثل خودش رفتار کنم.

آخ که چه حالی میده😁😁😁

اره والا...

گریه میکرد زار میزد میگفت منو ببخش این بلاها بخاطر کاریه که با تو کردم.

منم یه نیش خند زدم گفتم تو کی باشی که بخام نفرینت کنم خدا زدتت دیگه من چیکاره ام😊😊😊

بنظرم فقط تو فیلما گناهکار میاد عذر خواهی به قولِ شما تاوانم که پس بدن وقیح تر میشن و نمیفهمن از کج ...

😳راست میگی

اگه خدا رو به حقانیت و عدالت میشناختن

تو همین دنیا حلالیت میطلبیدن که روز قیامت کارشون زار نباشه

بعضی سختی ها،آدم رو قوی نمیکنن.پیر میکنن!!!!
اره والا... گریه میکرد زار میزد میگفت منو ببخش این بلاها بخاطر کاریه که با تو کردم. منم یه نیش خند ...

خواهرشوهرمو داستانشو بالاگفتم

بااین وجود بازم برگشت به شوهرم گفت سره تختِ مریضیه تو رسیدم

به حقِ فاطمه زهرا سره تختِ زنتم برسم

آرزومه تاوانِ این نفرینشو بده

من با خبر بشم

برم سره تختش اب بریزم تو گلوش اینجوری😏

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم شب و روزم همینطوری میگذره.ینی بیاد التماس کنه فقط حلالش کنم و منم مثل خودش رفتار کنم.

اگه روزی بیاد که عاجز و درمونده ازم حلالیت بخواد

کارهاشو سرش تلافی نمی کنم

فقط حلالش نمی کنم

چون اون دنیا مجازاتش سنگین تر از این دنیاست

بعضی سختی ها،آدم رو قوی نمیکنن.پیر میکنن!!!!
😳راست میگی اگه خدا رو به حقانیت و عدالت میشناختن تو همین دنیا حلالیت میطلبیدن که روز قیامت کارشون ...

ای خواهر اگه خدا میشناختن که جیگر نمیسوزوندن😢

خواهرشوهرمو داستانشو بالاگفتم بااین وجود بازم برگشت به شوهرم گفت سره تختِ مریضیه تو رسیدم به حقِ ف ...

خیلی نامرده...

من داستانتو خونده بودم گفتی همسرت سوخت یادم اومد ..

خدا بهت صبر بده با این قوم الضالمین

اره.. هروقتم یادش میفتم از ته خوشحال میشم😂😂😂

من از طرفی دلم نمیاد ولی از طرفی دلم خنک میشه هااااا. همش فکر میکنم نکنه حق با اون باشه و من الکی منتظر تاوان دادن اونم😅

خیلی نامرده... من داستانتو خونده بودم گفتی همسرت سوخت یادم اومد .. خدا بهت صبر بده با این قوم الضا ...

عزیزمی

ما از همون موقع باهاشون کاتیم

شوهرمم به یکی خواهراش پیام داده به فلانی بگو همه ناله نفرینات که برا منو زنو بچم کردی بریزه تو یقه ات

انشااللله میریزه😁

من از طرفی دلم نمیاد ولی از طرفی دلم خنک میشه هااااا. همش فکر میکنم نکنه حق با اون باشه و من الکی من ...

نه باباااا😂😂😂

من شرایطم جوری بود که  با رفتارش تحقیر شدم خیلی خورد شدم و تو خودم شکستم.

فقط گفتم خدایا یعنی واقعا اینارو میبینی؟؟؟

طولی هم نکشید

۳ ماه بعد زنگ زد بهم دور ازجون شماها به گوه خوردن افتاده بود.