2777
2789
من که خوشحال میشم

من خواهرشوهرم همه جور انگی بم زد 

همه کار هم کرد جدامون کنه

نمیدونی چه دقی بم داد به زنه تازه زا😢

بعد از یکماه دوس پسرش لو رفت شوهرش به طرز وحشتناکی کتکش زد و طلاقش داد

وقتی داشت برا خانواده حرف میزد از فلاکتش میگفت عروسیم بود انگار

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اینکه خدا جای حق نشسته توش شکی نیس

خب وقتی تاوان پس بده ینی خدا به سزای عملش رسوندش دیگه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
وای چه بد. چجور دلش میاد زندگی برادرش رو خراب کنه

تازه فکر کن داستانم خیلی غم انگیز تر ازین 2تا خطع که تعریف کردم

منو شوهرم لیلی مجنونیم

توی حادثه شوهرم سوخت

اینا خودشونو جلو انداختن

منو راه نمیدادن بیمارستان

تو بیمارستان چو انداختن داداشمون زنشو طلاق داده که راهم ندن تو

اینجوری میخواستن خود عزیزی کنن شوهرم طلاقم بده

قربونت برم خدا که رسواشون کردی

من داستان ترو یادمه تو همین سایتم گذاشته بودی درسته 

اره گلم

دنیا دار مکافات داره نتیجه اعمال خودشو میبینه. هیچ وقت از ناراحتی کسی همین جوری خوشحال نمیشم از خوشحالی کسیم بی دلیل ناراحت نمیشم. ولی اگه تاوان باشه اره دلم خنک میشه. ولی من دیگه به روش نمیارم، واسه دل خودم خوشحالی می کنم و میگم عدالت دنیا تموم نشده. 

اخه دلیلشون چی بود؟

انقدر دیگه داستانمو گفتم اینجا خودم خجالت میکشم😁

گذشت گلم ولی اینو بدون بدی موندگار نیست و خدا جای حقه

خیلیم خوشحال میشم. از ته دلم کیف میکنم... الیته واسم اتفاق افتاده... از ته دلم برای بدبختی و گریش ...

آخ که چه حالی میده😁😁😁