2777
2789
عنوان

برای چی گزارش میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 62 پست
گفتم همسرم سرد مزاج هست .رابطمون باهم خیلی کمه .مشاوره نمیاد منم ازش در خواست میکنم میگه خستم و این ...

گریمیجات بزور بکن تو حلقش

مشاوره هم اگر نمیاد ازین کلیدای س ک سولپژی نشونش بده تا بدونه مشکلشو خیلیا دارن خودش کم کم راضی میشه

مردا اصولا غرورشون اجازه نمیده برن برا درمان این مسائل

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
شما اروم باش مجبور نیستی که بمونی تو تاپیک و بخونی خیلی این مسائل واسا عجیبه برو بیرون

بحث خوندن ما و امثال ما نيست

اينجور مباحث پاي افراد بيمار رو به سايت باز ميكنه عزيزم

دامنه ديدتو گسترش بده!!

اينجا بخش كلينيك هست براي حل مشكلات اينچنيني

چهار تا ادم عوام چه كمكي ميتونن بهشون كنن؟!!

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برم بگم زیاد طرفم نمیاد 

نهه بابا این چه حرفیه.خودت زیر سوال میری.من موندم چرا خانما تا یه مشکلی هس میخان نفر سومی باشه که حل کنه مسکلشون اینم همچین مشکلی که خیلی شخصی هسفعلا رو تغذیش کار کن.کم کم راضیش کن بیاد مشاوره.

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)
بحث خوندن ما و امثال ما نيست اينجور مباحث پاي افراد بيمار رو به سايت باز ميكنه عزيزم دامنه ديدتو گ ...

من یه دفعه با یه مشاور صحبت کردم مشاور عالی عالی نبود یه مشاور معمولی گفت باید با همسرتون صحبت کنم .اونم راضی نمیشه بیاد بخاطر همین گفتم از بقیه بپرسم ببینم اونا چ کار کردن

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

تو همين سايت خيييييييلي راهكاراي دارويي و ... از روي تجربه بچه ها بهم دادن كه خيلي مشكلاتشون حل شده 

چه ايرادي داره در اين مورد هم چه كاري چه خوراكي ميدونيم بهش بگيم چهار نفر ديگه هم كه همينه دردشون مشكلشون حل ميشه 

باع...
بحث خوندن ما و امثال ما نيست اينجور مباحث پاي افراد بيمار رو به سايت باز ميكنه عزيزم دامنه ديدتو گ ...

اخه این بنده خدا هم میخواد از تجربه بچه ها استفاده بکنه شابد راه دیگه ای جز مطرح کردنش اینجا نداره بخش همه چی هست والا به مادر شوهر که میرسه که همه دوس دارن

داری میپرسی در هفته چند بار رابطه دارید رختخوابتو تو سایت پهن میکنی توقع داری تعطیل نشه

یکی از عقده ای هایی گزارش زن رو دیدیم😏

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
وا بری ب بزرگتر بگی اون نزدیکی نمیکنه باهاش بحرف وای خیلی زشته

نه، میتونه بگه اونقدر عواطف و روابط خصوصی بینمون کمه که احساس میکنم علاقه ای بهم نداره و دلسرد شدم ازش

یکی از عقده ای هایی گزارش زن رو دیدیم😏

من نزدم باهوش خود نی نی یار میبنده.عقده ای تویی که حرف دهنتو نمیفهمی

من همین یک نفس از جرعه ي جانم باقيست⚘آخرين جرعه ي اين جامِ تهي را تو بنوش..💛
نه، میتونه بگه اونقدر عواطف و روابط خصوصی بینمون کمه که احساس میکنم علاقه ای بهم نداره و دلسرد شدم ا ...

واقعا دیگه نمیتونم با عشق و محبت باهاش حرف بزنم و نگاش  کنم 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘